Izvēlne
Your Cart

Avatto universālā tālvadības pults IR WiFi Avatto S16 TUYA

Avatto universālā tālvadības pults IR WiFi Avatto S16 TUYA
Avatto universālā tālvadības pults IR WiFi Avatto S16 TUYA
Avatto universālā tālvadības pults IR WiFi Avatto S16 TUYA
Avatto universālā tālvadības pults IR WiFi Avatto S16 TUYA
Avatto universālā tālvadības pults IR WiFi Avatto S16 TUYA
Avatto universālā tālvadības pults IR WiFi Avatto S16 TUYA
Avatto universālā tālvadības pults IR WiFi Avatto S16 TUYA
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: AVATTO
  • Kods: S16
  • EAN: 6976037360834
  • Cena par: S16
7,91€
Bez nodokļa: 6,54€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Universāla IR WiFi tālvadības pults Avatto S16 TUYA

Aizmirstiet par televizora tālvadības pults kaudzītēm, rullo žalūzijām, garāžas durvīm, gaisa kondicionētāju vai apgaismojumu. Avatto S16 ir universāla tālvadības pults, kas aizstās visas pārējās, nodrošinot jums ērtības un ietaupot vietu. Tas garantē ātru un precīzu saziņu ar aprīkojumu, izmantojot infrasarkano staru līdz 10 metru attālumā. Turklāt tas atbalsta īpašo lietotni TUYA / Smart Life, lai jūs varētu kontrolēt savas ierīces attālināti, izmantojot tālruni vai planšetdatoru. Tālvadības pults izceļas ar izturīgu dizainu un lieliski tiek galā gandrīz jebkuros apstākļos!

Avatto/S16/1

Savietojams ar plašu ierīču klāstu

Avatto S16 ir saderīgs ar daudzām ierīcēm. Paplašinātā IR kodu bibliotēka aptver vairāk nekā 5000+ IR ierīces, piemēram, televizorus, gaisa kondicionierus, televizora pierīces, ventilatorus vai gaismas. Aptuveni 98% no tirgū esošajām tālvadības ierīcēm darbojas ar 433 un 315 MHz protokolu, tāpēc S16 ir neaizstājams viedās mājas vadības rīks. Ar S16 jūs ietaupāt vietu un iegūstat ērtības, kontrolējot dažādas ierīces ar vienu kontrolieri!

Avatto/S16/2

Gudrā māja - Alexa, izslēdziet gaismas

Tālvadības pults atbalsta 2,4 GHz Wi-Fi savienojumu, kas nozīmē, ka varat attālināti vadīt ierīces ar viedtālruni vai planšetdatoru. Kad esat izveidojis savienojumu ar lietotni, varat izmantot viedos palīgus, piemēram, Amazon Alexa vai Google Home, un kontrolēt ierīces savās mājās, izmantojot vienkāršas balss komandas. Tas ir ārkārtīgi ērts risinājums, kas atbrīvo jūs no nepieciešamības izmantot tālvadības pulti vai citu kontrolieri. Avatto S16 ir ērts, nākotnes prasībām atbilstošs risinājums, kas ļauj viegli un intuitīvi pārvaldīt savu viedo māju.

Avatto/S16/3

Daudzpusīga vadība ar stabilu signālu

Avatto S16 piedāvā infrasarkano staru diapazonu līdz 10 metriem, ļaujot jums kontrolēt ierīces pat no telpas tālākā gala. Aprīkots ar daudzvirzienu infrasarkanajiem raidītājiem, tas uztver jūsu komandas 360° diapazonā. Tas nozīmē vēl lielāku ērtību un elastību, kontrolējot ierīces jūsu mājās.

Avatto/S16/4

Izturīgs dizains

Ierīce darbojas plašā temperatūras diapazonā (no 0 ° C līdz 60 ° C) un var izturēt augstu mitrumu, padarot to lieliski piemērotu dažādiem apstākļiem. Tā rezultātā jūs varat būt pārliecināti, ka Avatto S16 darbosies nevainojami neatkarīgi no tā, kur tas ir nepieciešams.

Avatto/S16/5

Piekļuves kopīgošana

Tālvadības pults ļauj ērti darboties arī citiem ģimenes locekļiem. Mobilajā lietotnē varat atļaut citiem mājiniekiem piekļūt ierīču pārvaldībai. Izvēloties Avatto S16, jūs padarīsiet savu māju vēl funkcionālāku un draudzīgāku visiem tās iedzīvotājiem. Ienesiet inovācijas savā dzīvē un ļaujieties ērtībām, ko piedāvā viedās tehnoloģijas.

Avatto/S16/6
Modelis S16
Produkta izmērs Ø65*21mm
Jaudas ievade DC 5V/1A (Micro USB2.0)
Infrasarkanā frekvence 38KHz
RF frekvence RF433+RF315
Infrasarkanais diapazons ≤10 metri
Wi-Fi protokols 2,4 GHz
Wi-Fi standarts IEEE 802.11 b / g / n
Darba temperatūras diapazons 0 ° C - 60 ° C
Darbības pakāpe Mitruma diapazons 0-95%relatīvais mitrums

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas