Izvēlne
Your Cart

Flysky uztvērējs FlySky-BS6

Flysky uztvērējs FlySky-BS6
Flysky uztvērējs FlySky-BS6
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: FLYSKY
  • Kods: FS-BS6
  • EAN: 5905316147515
  • Cena par: FS-BS6
16,99€
Bez nodokļa: 14,04€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


FlySky uztvērējs - BS6

Tas ir neaizstājams rīks RC modeļu entuziastiem, kuri vēlas sasniegt izcilu vadību un uzticamu savienojamību. Ar 6 PWM kanāliem un uzlabotu AFHDS 2A protokolu tas nodrošina stabilitāti un precīzu kontroli jebkurā vidē. Tā iespaidīgais diapazons no 100 līdz 300 metriem uz virsmas, RSSI indikatora atbalsts un savietojamība ar dažādiem enerģijas avotiem padara to par daudzpusīgu risinājumu. Izturība pret laikapstākļiem, drošības sertifikāti un kompaktais izmērs ir papildu priekšrocības, kas apstiprina BS6 kvalitāti un uzticamību. Ļaujiet sevi aizslaucīt ar tehnoloģijām un precizitāti.

Stabils savienojums un precīza vadība

FlySky - BS6 uztvērējs ir neaizstājama izvēle jebkuram RC modeļa entuziastam, kurš novērtē uzticamību un izcilu kvalitāti. Izmantojot 6 PWM kanālus, jums ir pilnīga kontrole pār modeļa funkcijām, un uzlabotais AFHDS 2A protokols nodrošina stabilu un bez traucējumiem savienojumu.

Lielisks sniegums visos apstākļos

Neatkarīgi no tā, vai pētāt reljefu vai braucat pa trasi, BS6 uztvērējs nodrošina iespaidīgu diapazonu no 100 līdz 300 metriem uz virsmas. Tās viena antena ar diapazonu 180 metri garantē uzticamu un liela attāluma savienojumu, un RSSI indikatora atbalsts ļauj uzraudzīt signāla stiprumu.

Daudzfunkcionāls un saderīgs

BS6 uztvērējs darbojas plašā sprieguma diapazonā no 4,0 V līdz 6,5 V, padarot to saderīgu ar dažādiem enerģijas avotiem. Tā PWM datu ports ļauj to viegli integrēt ar dažādām ierīcēm un sistēmām, un tiešsaistes atjaunināšanas funkcija nodrošina piekļuvi jaunākajām funkcijām un labojumiem.

Izturīgs dizains, uzticamība un drošība

Paredzēts darbam skarbā vidē, BS6 uztvērējs var izturēt temperatūru no -10 °C līdz + 60 °C un mitrumu no 20% līdz 95%. Tam ir CE, RCM un FCC ID: N4ZBS600 sertifikāti, kas apstiprina tā atbilstību starptautiskajiem drošības un kvalitātes standartiem.

Kompakts izmērs, ērta uzstādīšana

Ar minimālisma izmēriem 29 22 16,2 mm un vieglu dizainu 7,6 g, šis uztvērējs ir ērti uzstādāms un neietekmē jūsu modeļa veiktspēju.

Produkta modelis: FS-BS6
PWM kanāli: 6
Bezvadu frekvence: 2,4 GHz
Bezvadu protokols: AFHDS 2A
Diapazonu: 100 ~ 300m (zeme)
Antenas tips: viena antena (180m)
Jauda: 4,0-6,5V
RSSI: Atbalstīta
Datu ports: PWM
Temperatūras diapazons: -10 °C — + 60 °C
Mitruma diapazons: 20% -95%
Tiešsaistes atjauninājums:
Dimensijas: 29 mm x 22 mm x 16,2 mm
Svars: 7,6 g
Sertifikācijas: CE, RCM, FCC ID: N4ZBS600

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas