Izvēlne
Your Cart

Hoto bezvadu augstspiediena mazgātājs Hoto QWXCJ001

Hoto bezvadu augstspiediena mazgātājs Hoto QWXCJ001
Hoto bezvadu augstspiediena mazgātājs Hoto QWXCJ001
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: HOTO
  • Kods: QWXCJ001
  • EAN: 6974370800215
  • Cena par: QWXCJ001
81,69€
Bez nodokļa: 67,51€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Hoto bezvadu augstspiediena tīrītājs QWXCJ001

Vai jūs meklējat uzticamu aprīkojumu, kas ļaus jums ne tikai mazgāt automašīnu, bet arī bruģi blakus jūsu mājai vai pat peldēt savu mājdzīvnieku? HOTO bezvadu mazgātājs jums lieliski derēs! Jūs varat izvēlēties no vairākiem dažādiem režīmiem, lai jūs varētu pielāgot tā darbību savām vajadzībām. Turklāt, pateicoties lieljaudas akumulatoram, jūs varat viegli pabeigt plānoto darbu.

Hoto/QWXCJ001/6

Liela jauda

Tas, kas atšķir HOTO bezvadu augstspiediena tīrītāju, ir tā lielais 2,000 mAh akumulators, kas nodrošina ilgu darbību. Turklāt ūdens spiediens sasniedz līdz 2,4 MPa. Tas ir arī ļoti ērti lietojams, jo tā plūsmas ātrums ir pat 180 l/h, kas atvieglo automašīnas mazgāšanu vai pagalma tīrīšanu.

Hoto/QWXCJ001/1

Dažādi darbības režīmi

Jūs varat pielāgot HOTO augstspiediena tīrītāju savām vajadzībām, jo tas ļauj pārslēgties starp dažādiem režīmiem. Automašīnas tīrīšanai izmantojiet tiešo augstspiediena režīmu, 40° liela laukuma skalošanas režīmu, izsmidzināšanas režīmu vai putu strūklas režīmu. Lai notīrītu ietvi blakus mājai, izvēlieties 20° sektora režīmu. Un ziedu laistīšanai labi darbosies 20° slīpuma virziena režīms.

Hoto/QWXCJ001/3

Daudzfunkcionāla paplāksne

HOTO mazgātājs ir paredzēts jūsu komfortam, tāpēc jūs to varat izmantot daudzās situācijās. Tas ir lieliski piemērots automašīnas, velosipēda vai logu tīrīšanai, bet ne tikai! Varat arī to izmantot, lai jūsu pagalms izskatītos kā jauns un saglabātu ziedus dzirdinātus. Varat arī to izmantot, lai jūsu mājdzīvnieks būtu tīrs. Iespējas ir bezgalīgas ar HOTO!

Hoto/QWXCJ001/4

Lietošanas ērtums

HOTO apvieno funkcionalitāti ar komfortu. Augstspiediena tīrītājs ir viegls, tāpēc jūs nenogursit pat tad, ja ilgu laiku mazgājat automašīnu. Turklāt to var viegli ieslēgt un izslēgt ar pirksta pieskārienu. Kad vēlaties sākt darbu ar mazgātāju, viss, kas jums jādara, ir iemērkt tā 6 metru šļūteni jebkurā ūdens traukā. Turklāt ērts jaudas līmeņa indikators ļaus jums zināt, kad akumulators ir jāuzlādē.

Hoto/QWXCJ001/8

Gudrs dizains

HOTO mazgātājs izceļas ar rūpīgi pārdomātu dizainu. Tās sūknis ir aprīkots ar metāla gultni, lai tas varētu kalpot jums ļoti ilgu laiku. Turklāt mazgātājam ir spēcīga izturība pret nodilumu.

Hoto/QWXCJ001/2
Ražotāju HOTO
Modelis QWXCJ001
Nominālais spriegums 20 V
Ūdens spiediens maks. 2,4 MPa / 24 bar
Plūsmas ātrums ne vairāk kā 180 l/h
Jauda 200 W
Spriegums DC20V
Baterija 2000 mAh
Uzlādes 20 V, 0,5 A
Šļūtenes garums 6 mēn.
Produkta izmērs 220 × 75 × 245 mm
Produkta svars 1,2 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas