Izvēlne
Your Cart

BMW BMCCMUSBCK Auto Lādētājs 20W

BMW BMCCMUSBCK Auto Lādētājs 20W
BMW BMCCMUSBCK Auto Lādētājs 20W
BMW BMCCMUSBCK Auto Lādētājs 20W
BMW BMCCMUSBCK Auto Lādētājs 20W
BMW BMCCMUSBCK Auto Lādētājs 20W
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: BMW
  • Kods: BMCCMUSBCK
  • EAN: 3666339122485
  • Cena par: BMCCMUSBCK
16,64€
Bez nodokļa: 13,75€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


BMW lādētājs PD-QC 3.0 20W Fast Charge M Edition
Ātra un efektīva uzlāde, atrodoties ceļā
Mūsdienīgs auto lādētājs, kas nodrošina ātru un efektīvu Jūsu mobilās ierīces uzlādi. Pateicoties saderībai ar PD (Power Delivery) un QC 3.0 (Quick Charge 3.0) tehnoloģiju, varat baudīt izcilu uzlādes veiktspēju neatkarīgi no tā, vai izmantojat Apple, Samsung vai citu zīmolu ierīces.

Universāls pavadonis katram maršrutam
Šim lādētājam ir līdzstrāvas 12–24 V ieejas diapazons, kas nozīmē, ka to var izmantot lielākajā daļā automašīnu, lai nodrošinātu uzticamu jaudu. Maksimālā izejas jauda 36 W nodrošina ātru un efektīvu viedtālruņa, planšetdatora vai citu mobilo ierīču uzlādi, ilgi negaidot līdz pilnai uzlādei.

Uzlabotas uzlādes funkcijas dažādām ierīcēm
PD izeja piedāvā dažādus sprieguma līmeņus, ļaujot uzlādi pielāgot ierīces specifikācijām. Tas ļauj optimāli un droši uzlādēt ar Power Delivery saderīgas ierīces. Turklāt lādētājam ir QC 3.0 izeja, kas piedāvā vēl vairāk uzlādes iespēju. Pateicoties tam, tas nodrošina ātru un efektīvu ar Quick Charge 3.0 tehnoloģiju saderīgu ierīču uzlādi.

Uzticams un daudzpusīgs auto lādētājs
BMW M Edition sērijas lādētājs ir uzticama un daudzpusīga ierīce, kas ļaus izbaudīt mobilo ierīču bezproblēmu uzlādi, ceļojot automašīnā. Ar augstu veiktspēju, elastīgām uzlādes iespējām un izturīgo dizainu šis lādētājs apmierinās jūsu cerības ātruma, efektivitātes un uzticamības ziņā.


Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas