Izvēlne
Your Cart

Budi USB-C līdz zibens kabelim Budi 20W 1.5m (melns)

Budi USB-C līdz zibens kabelim Budi 20W 1.5m (melns)
Budi USB-C līdz zibens kabelim Budi 20W 1.5m (melns)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: BUDI
  • Kods: 217TL
  • EAN: 6971536926093
  • Cena par: 217TL
2,44€
Bez nodokļa: 2,02€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Budi 20W USB-C līdz zibens kabelim, 1.5m (melns)

Budi 217TL kabelis ir ideāla funkcionalitātes, izturības un moderna dizaina kombinācija. Paredzēts ierīcēm ar Lightning ieeju, tas piedāvā ātru uzlādi un datu sinhronizāciju. Caurspīdīgais korpuss parāda augstas kvalitātes mikroshēmu, kas pierāda uzticamības garantiju.

Budi/217TL/1

Ātra uzlāde un datu pārsūtīšana

Budi 217TL kabelim ir novatorisks dizains un augstas kvalitātes meistarība. Tam ir iebūvēta elektroniskā mikroshēma un spilgts LED indikators, kas ļauj viegli atrast tālruni pat tumsā. Kabelis atbalsta ātru uzlādi, ļaujot uzlādēt iPhone 13 no 0% līdz 60% tikai 30 minūtēs, strādājot ar USB-C lādētāju. Turklāt kabelis atbalsta maksimālo izejas jaudu 20W un datu caurlaidspēju 480 Mbps abos virzienos, kas nozīmē ātru un ērtu uzlādi un datu pārsūtīšanu.

Budi/217TL/2

Pārdomāts dizains

Budi kabelis pārsteidz ne tikai ar savu funkcionalitāti, bet arī ar izturību. Izgatavots no alumīnija un neilona materiāla, tas nodrošina izturību un ilgu kalpošanas laiku, vienlaikus palielinot izturību pret bojājumiem. Turklāt kabelim ir caurspīdīgs korpuss, kas parāda visu struktūru un shēmu. Tā ir lieliska izvēle tiem, kas meklē izturīgu un ekonomisku USB-C to Lightning kabeli.

Budi/217TL/3
Ražotāju Budi
Modelis 217TL
Saskarne USB-C līdz zibens
Jauda 20 W
Datu pārsūtīšana 480 Mb/s
Garums 1,5 m
Funkcijas Uzlāde, datu pārsūtīšana
Krāsa Melns

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas