Izvēlne
Your Cart

Remax RCC220 Auto Lādētājs 2x USB / 2,4A

Remax RCC220 Auto Lādētājs  2x USB / 2,4A
Remax RCC220 Auto Lādētājs 2x USB / 2,4A
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: REMAX
  • Kods: RCC220
  • EAN: 6954851298229
  • Cena par: RCC220
3,31€
Bez nodokļa: 2,74€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


REMAX RCC220 automašīnas lādētājs ir ideāls risinājums cilvēkiem, kuri novērtē mobilo ierīču uzlādes ērtību un ātrumu braukšanas laikā. Ierīcei ir divas USB ieejas, kas ļauj vienlaikus uzlādēt divas ierīces. Tas ne tikai ietaupa laiku, bet arī ļauj izvairīties no nevajadzīga laika uzlādes aprīkojuma tērēšanas. Turklāt REMAX RCC220 lādētāja mazais izmērs padara to ļoti ērtu un viegli uzglabājamu automašīnas cimdu nodalījumā. Tādā veidā lādētājs vienmēr būs gatavs lietošanai, kad vien tas būs nepieciešams.

Automašīnas lādētājs ir paredzēts plašam lietotāju lokam un dažāda veida transportlīdzekļiem. Ar universālu ieejas spriegumu 12V~24V diapazonā tas ir lieliski piemērots gan automašīnām, gan lielākiem transportlīdzekļiem, piemēram, apvidus automašīnām un kravas automašīnām. Neatkarīgi no tā, kādu transporta veidu izmantojat, varat būt drošs, ka Remax ierīce nodrošinās jūsu ierīcēm jaudu, kad tā būs nepieciešama.


Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas