Izvēlne
Your Cart

Remax RCC239 Auto Lādētājs 2x USB / 2.4A

Remax RCC239 Auto Lādētājs  2x USB / 2.4A
Remax RCC239 Auto Lādētājs 2x USB / 2.4A
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: REMAX
  • Kods: RCC239
  • EAN: 6954851277774
  • Cena par: RCC239
2,83€
Bez nodokļa: 2,34€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


REMAX rcc239 lādētājam ir 2 2.4 A USB izejas, lai ātri uzlādētu mobilās ierīces. Tie ļauj vienlaikus uzlādēt divas ierīces, kas ir īpaši praktiski garu automašīnu braucienu laikā. REMAX rcc239 lādētāja viedā uzlādes funkcija nodrošina labāku mobilo ierīču aizsardzību. Pateicoties tam, ka šis lādētājs automātiski pielāgo uzlādes strāvu ierīces prasībām, jums nav jāuztraucas par ierīču sabojāšanu.
REMAX RCC239 automašīnas lādētājs ir kompakta ierīce, kas ietaupa vietu, pateicoties tā mazajam izmēram tas ir izgatavots no datora materiāla, kas padara to izturīgāku un drošāku lietošanā. Turklāt tas ir saderīgs ar 12-24 V transportlīdzekļiem, kas nozīmē, ka jūs to varat izmantot visu veidu automašīnās. Tas ir ideāli piemērots tiem, kas novērtē praktiskumu, ātru uzlādi un drošību vienā ierīcē.


Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas