Izvēlne
Your Cart

Ancel 2in1 akumulatora testeris un lādētājs Ancel BT521

Ancel 2in1 akumulatora testeris un lādētājs Ancel BT521
Ancel 2in1 akumulatora testeris un lādētājs Ancel BT521
Ancel 2in1 akumulatora testeris un lādētājs Ancel BT521
Ancel 2in1 akumulatora testeris un lādētājs Ancel BT521
Ancel 2in1 akumulatora testeris un lādētājs Ancel BT521
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: ANCEL
  • Kods: BT521
  • EAN: 5906168439186
  • Cena par: BT521
88,26€
Bez nodokļa: 72,95€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Ancel BT521 2-in-1 akumulatora testeris un lādētājs

Ancel BT521 akumulatoru testeris un lādētājs ir uzlabota 2-in-1 ierīce, kas piedāvā pilnīgu risinājumu automašīnu akumulatoru testēšanai, uzlādēšanai un apkopei. Izstrādāts maksimālai veiktspējai un ērtai lietošanai, BT521 ir ideāls rīks profesionāļiem un automobiļu entuziastiem.

Augstas kvalitātes akumulatora pārbaude

BT521 piedāvā uzlabotas testēšanas funkcijas, tostarp uzlādes stāvokļa, starta jaudas un vispārējā akumulatora stāvokļa testus. Pateicoties precīzajai tehnoloģijai, ierīce var diagnosticēt akumulatora problēmas, pirms tās izraisa nopietnākas kļūmes. Tādas funkcijas kā ģeneratora tests un slodzes pārbaude ir būtiskas, lai saglabātu transportlīdzekļa uzticamību.

Inteliģenta uzlāde ar temperatūras kompensāciju

Ancel BT521 ir inteliģenta uzlādes sistēma, kas automātiski pielāgo darbības režīmu atbilstoši temperatūras apstākļiem, novēršot pārmērīgu uzlādi karstā laikā un nepietiekamu uzlādi aukstā laikā. Astoņi uzlādes posmi nodrošina optimālu spriegumu un strāvu dažādiem akumulatoru veidiem, tostarp WET, MF, Ca/Ca, AGM un GEL.

Drošība un uzticamība

BT521 ir aprīkots ar daudzām drošības funkcijām, tostarp pārkaršanu, pārslodzi un aizsardzību pret pretējo polaritāti. Papildu īssavienojuma un pārsprieguma aizsardzība nodrošina drošu lietošanu visos apstākļos. IP65 aizsardzības klase nodrošina putekļu un ūdens izturību, padarot šo ierīci ideāli piemērotu lietošanai skarbā darbnīcu vidē.

Vienkārša lietošana un funkcionalitāte

Ancel BT521 ir intuitīvs lietotāja interfeiss ar spilgtu LCD displeju, kas sniedz detalizētu informāciju par akumulatora stāvokli un uzlādes procesu. Funkcija "Fn Quick Start" ļauj lietotājam ātri sākt visbiežāk izmantotās testa un uzlādes procedūras, ievērojami samazinot ierīces darbināšanai nepieciešamo laiku.

 

RažotājsAnsis
ModelisBT521
Ieejas spriegums100-240V maiņstrāva, 50-60Hz
Atbalstīto bateriju veidi12V (SLAPJŠ, MF, Ca/Ca, AGM, GĒLS)
Uzlādes spriegumi14,4 V, 14,7 V, 15,8 V
Darbības režīmiStandarta uzlāde, ātra uzlāde, akumulatora pārbaude, apkope, remonts
AizsardzībaIP65 (putekļu un ūdens izturīgs), aizsardzība pret pārkaršanu, pārslodzi, pretēju polaritāti un īssavienojumu

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas