Izvēlne
Your Cart

Ancel akumulatora testeris ar printeri Ancel BST600

Ancel akumulatora testeris ar printeri Ancel BST600
Ancel akumulatora testeris ar printeri Ancel BST600
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: ANCEL
  • Kods: BST600
  • EAN: 5906168439155
  • Cena par: BST600
126,59€
Bez nodokļa: 104,62€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Ancel BST600 akumulatora testeris ar printeri

Ancel BST600 ir uzticams un profesionāls akumulatora diagnostikas rīks, kas apvieno plašu testa funkciju klāstu ar lietošanas ērtumu un iespēju uzreiz izdrukāt rezultātus. Tā ir ideāla izvēle ikvienam, kam nepieciešami precīzi un ātri akumulatora testa rezultāti neatkarīgi no transportlīdzekļa tipa vai akumulatora specifikācijām.

Iebūvēts termoprinteris

Viena no galvenajām BST600 stiprajām pusēm ir tā iebūvētais termoprinteris, kas ļauj nekavējoties izdrukāt testa rezultātus. Tas ļauj ātri dokumentēt akumulatora stāvokli, kā arī precīzu testa laiku un sērijas numuru, kas ir īpaši noderīgi profesionālos lietojumos.

Testēšanas funkcijas

BST600 piedāvā plašu testu klāstu, lai palīdzētu jums pilnībā novērtēt akumulatora stāvokli. Sprieguma tests nodrošina akumulatora sprieguma mērīšanu reāllaikā, savukārt palaišanas tests pārbauda akumulatora veiktspēju motora iedarbināšanas laikā. Ir pieejams arī uzlādes tests, iekšējās pretestības tests, viļņu tests un precīzs akumulatora starta jaudas mērījums.

Papildu funkcijas

BST600 testeris ne tikai mēra akumulatora spriegumu un jaudu, bet arī piedāvā uzlabotas funkcijas, piemēram, akumulatora stāvokļa un uzlādes stāvokļa uzraudzību, slodzes pārbaudi un datu pārskatīšanu.

Intuitīvs interfeiss

Ierīcei ir viegli nolasāms LCD ekrāns un intuitīvas izvēlnes, kas atvieglo navigāciju testera funkcijās. Tā kā ir pieejami bezmaksas atjauninājumi, BST600 vienmēr ir atjaunināts ar jaunākajiem standartiem un funkcijām.

 

RažotājsAnsis
ModelisBST600
Ierīces tipsAkumulatora testeris ar iebūvētu termoprinteri
Saderības12V un 24V svina-skābes, AGM, GEL, VRLA baterijas
ParādītLCD
FunkcijasSprieguma pārbaude, uzlādes tests, palaišanas tests, iekšējās pretestības tests, viļņu tests, palaišanas jaudas mērīšana (CCA), akumulatora temperatūras uzraudzība
Atbalstītās valodasAngļu / spāņu / poļu / japāņu / vācu / ķīniešu / itāļu / krievu / franču / holandiešu

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas