Izvēlne
Your Cart

Greencell Green Cell Car Power Inverter Strāvas pārveidotājs 12V to 230V / 300W / 600W

Greencell Green Cell Car Power Inverter Strāvas pārveidotājs 12V to 230V / 300W / 600W
Greencell Green Cell Car Power Inverter Strāvas pārveidotājs 12V to 230V / 300W / 600W
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: GreenCell
  • Kods: INV05DE
  • EAN: 5902719422249
  • Cena par: INV05DE
51,15€
Bez nodokļa: 42,27€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Invertors, kas pazīstams arī kā invertors vai invertors, ir ierīce, kuras funkcija ir mainīt līdzstrāvas spriegumu no automašīnas akumulatora vai cigarešu aizdedzinātāja ligzdas uz ~230 V maiņstrāvu. Tas ir tieši spriegums, kas atrodams katrā mājsaimniecības kontaktligzdā (F Tips) visā Eiropā. Invertors ir lieliska izvēle tiem, kas dodas ceļojumā ar automašīnu, kemperi vai kravas automašīnu - tas ļaus jums brīvi izmantot visas nepieciešamās ierīces, kuru darbībai nepieciešama kontaktligzda.

Pirmais parametrs, kas jānosaka, ir mūsu akumulatora spriegums, kam jābūt pilnībā saderīgam ar invertorā norādīto. Visizplatītākā sprieguma vērtība ir 12 volti, kas atrodami automašīnās, kemperos un dažās kravas automašīnās, un 24 volti, ko galvenokārt izmanto kravas automašīnās.

Kad spriegums ir izvēlēts, ir svarīgi izlemt par invertora jaudu. Tam ir galvenais aspekts, jo tas mums norāda, cik un kādas ierīces tas spēj piegādāt ar strāvu. Ja vēlaties savienot izvēlēto ierīci ar invertoru, uz datu plāksnītes jāpārbauda, cik daudz enerģijas tā piesaista (ja vēlaties pievienot vairāk ierīču, pilnvaras jāpievieno kopā). Ierīces Patērētā jauda nedrīkst pārsniegt 85% no invertora nominālās jaudas! Piemēram, klēpjdatora zīmējumam 100 W un sildītāja zīmējumam 300 W piemērots pārveidotājs būtu tāds, kura jaudas vērtējums ir 500 W vai lielāks.


Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas