Izvēlne
Your Cart

Hcalory HC-A02 Dīzeļdegvielas Autostāvvietas Sildītājs 8kW / Bluetooth

Hcalory HC-A02 Dīzeļdegvielas Autostāvvietas Sildītājs 8kW / Bluetooth
Hcalory HC-A02 Dīzeļdegvielas Autostāvvietas Sildītājs 8kW / Bluetooth
Hcalory HC-A02 Dīzeļdegvielas Autostāvvietas Sildītājs 8kW / Bluetooth
Hcalory HC-A02 Dīzeļdegvielas Autostāvvietas Sildītājs 8kW / Bluetooth
Hcalory HC-A02 Dīzeļdegvielas Autostāvvietas Sildītājs 8kW / Bluetooth
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: HCALORY
  • Kods: HC-A02-GR
  • EAN: 5905316141209
  • Cena par: HC-A02-GR
226,19€
Bez nodokļa: 186,93€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Stāvēšanas sildītājs, dīzeļa sildītājs + bluetooth HC-A02 (pelēks)

Gatavojieties aukstākām dienām un nodrošiniet sevi ar uzticamu siltuma avotu. Dīzeļdegvielas sildītājs Hcalory HC-A02 būs ideāls, piemēram, ceļojot - tas ļaus jums iesildīties apstājoties un atvieglos sala noņemšanu no transportlīdzekļa logiem. Tas ir aprīkots ar 5 litru degvielas tvertni un atšķiras ar zemu sadegšanu aptuveni 0,1-0,35 l/h. rezultātā tas ilgs ilgu laiku! Ierīcei ir plaša saderība, un to var darbināt arī, izmantojot lietotni. Tam ir arī iebūvēts LCD ekrāns.

Likmes uz universāliem risinājumiem

Sildītājs ir saderīgs ar plašu 12v / 24v transportlīdzekļu klāstu un atšķiras ar salīdzinoši mazo izmēru. Tas nozīmē, ka tas būs ideāls, piemēram, Furgonu, automašīnu, kemperu un pat kravas automašīnu apkurei. Tas arī ļaus jums ātri atbrīvoties no sala no logiem. Jūs to veiksmīgi izmantosiet arī tad, kad esat nekustīgs. Turklāt, pateicoties regulējamajai jaudai 5-8kW, jūs varat viegli pielāgot tā darbību savām vajadzībām. Jūs varat arī pielāgot temperatūru diapazonā no 8-36°C.

Uzticama darbība

HC-A02 sildītājs izmanto iztvaikošanas tehnoloģiju. Tas nozīmē, ka degvielu silda un iztvaicē gāzē ar keramikas aizdedzes sveci. Jāatzīmē arī ierīces ātra aizdedze. Produktam ir arī salīdzinoši zema sadegšana, kas sasniedz aptuveni 0,1-0,35 l/h. rezultātā tas var nodrošināt ilgu darbības laiku! Degvielas tvertnes ietilpība ir 5L-pietiekami, lai jūs varētu iesildīties apstāšanās laikā vai atkausēt logus.

Lietošanas drošība

Projektējot HC-A02 sildītāju, tika ņemta vērā arī drošība. Ierīce ir aizsargāta pret īssavienojumu un pārkaršanu, un tai ir piešķirta inteliģenta vadības sistēma. Turklāt tas var stabili uzturēt jaudu pareizajā līmenī. Tajā pašā laikā Produkts ir videi draudzīgs - to raksturo zemas emisijas, tāpēc gaisā nonāk daudz mazāk piesārņojuma.

Lietotājam draudzīgs

Ierīces darbība neradīs jums nekādas problēmas. Sildītāju ir ļoti viegli montēt un izjaukt, un tas ir aprīkots ar LCD displeju, kas ļaus ērti pārbaudīt vissvarīgāko informāciju par tā darbību. Komplektā ietilpst arī tālvadības pults, ar kuru jūs to varat ērti darbināt. Tālvadības pults diapazons ir līdz 100m! Ierīcei ir arī rokturi, kas padara to viegli pārnēsājamu, kā arī speciāli izstrādātas kājas, kas ļaus to stabili iestatīt uz līdzenas virsmas pēc jūsu izvēles.

Viedā darbība

Ir iespējams arī ērti kontrolēt sildītāju, izmantojot lietotni - produkts tiek savienots ar viedtālruni, izmantojot Bluetooth. Jūs varat arī automatizēt tā darbību un baudīt optimālo temperatūru gandrīz jebkurā situācijā! Iestatiet ierīci, lai tā spontāni sāktu darboties, kad temperatūra nokrītas zem iestatītās vērtības, un apturiet to, kad tā ir uzsildījusi telpu līdz noteiktam līmenim.

Kastē-

Dīzeļa sildītājs
Tālvadības
Slāpētājs
Gaisa filtrs
Montāžas plāksne
Izpūtējs
Ieplūdes caurule
Izplūdes caurule
Skrūvju komplekts
Lietotāja rokasgrāmata


Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas