Izvēlne
Your Cart

Ddpai Z50 Video Reģistrators 4K / 25fps

Ddpai Z50 Video Reģistrators 4K / 25fps
Ddpai Z50 Video Reģistrators 4K / 25fps
Ddpai Z50 Video Reģistrators 4K / 25fps
Ddpai Z50 Video Reģistrators 4K / 25fps
Ddpai Z50 Video Reģistrators 4K / 25fps
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: DDPAI
  • Kods: Z50
  • EAN: 6934915203475
  • Cena par: Z50
108,69€
Bez nodokļa: 89,83€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Saglabājiet sevi drošībā ceļojuma laikā un aprīkojiet sevi ar ddpai Z50 dash kameru. Ierīce ieraksta videoklipus 4K izšķirtspējā, un d2save tehnoloģija ļauj saglabāt ierakstus NAND zibatmiņā TF kartes kļūmes gadījumā. Produkts izmanto Adas tehnoloģiju un īpašu stāvēšanas režīmu, kas rūpēsies par jūsu automašīnas drošību 24 stundas diennaktī (šim nolūkam jums būs jāiegādājas hardwire kit strāvas adapteris).

Ddpai Z50 dash kamera nodrošina augstu attēla kvalitāti. Z50 izmanto SONY IMX415 sensoru un ieraksta attēlus 4K kvalitātē, nodrošinot izcilu asumu pat sarežģītos apgaismojuma apstākļos. Kas ir vairāk, state-of-the-art Realcube attēlveidošanas tehnoloģija apvienojumā ar modernu algoritmu pārvēršas bagātīgu detaļu un dabas, spilgtas krāsas.

D2save tehnoloģijas izmantošana garantē ierakstītā materiāla drošību neatkarīgi no situācijas. Kā tas darbojas. TF kartes kļūmes gadījumā ieraksti tiks saglabāti papildu NAND zibatmiņā un pēc tam pārsūtīti atpakaļ uz TF karti, tiklīdz rodas iespēja. Tas ir lielisks veids, kā novērst svarīgu materiālu zaudēšanu. Z50 atbalsta TF kartes līdz 128 GB un ļauj ierakstīt cilpu.
Ierīce ir aprīkota ar augstas klases kondensatoru, kas, nomainot klasisko akumulatoru, palielina lietošanas drošību. Pateicoties tam, dash kamera var darboties temperatūrā no -15°C līdz 70°C. Turklāt kondensators ļauj ierakstīt pēdējās 3-4 sekundes, pat ja kamera ir izslēgta. Tātad jūs esat pārliecināti, ka jūs nepalaidīsiet garām neko svarīgu.

Vēlaties vairāk? Vienkārši instalējiet bezmaksas ddpai lietotni, kas ļauj piekļūt funkcionālam video redaktoram. Ar tās palīdzību jūs varat viegli un ērti rediģēt savus videoklipus, bagātinot tos ar īpašiem efektiem, filtriem vai mūziku. Jūs varat arī skatīties savu draugu ierakstus un dalīties ar jūsu kadrus ar viņiem. Iebūvētais Wi-Fi modulis ir arī plus-Tas ļauj lejupielādēt un skatīties videoklipus gandrīz jebkurā laikā.


Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas