Izvēlne
Your Cart

Nextool Daudzfunkcionālā josta Nextool NE20020

Nextool Daudzfunkcionālā josta Nextool NE20020
Nextool Daudzfunkcionālā josta Nextool NE20020
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: NEXTOOL
  • Kods: NE20020
  • EAN: 6945064210870
  • Cena par: NE20020
19,97€
Bez nodokļa: 16,50€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Nextool daudzfunkcionālās jostas NE20020

Vai vēlaties, lai blakus vienmēr būtu noderīgi rīki? Uzliekot Nextool daudzfunkcionālo jostu, tas būs iespējams! Tā apvieno augstas kvalitātes jostu un visnepieciešamākos rīkus, kurus varat izmantot vairāk nekā 10 veidos.

Ātra piekļuve rīkiem

Jums vairs nav jāuztraucas par ilgiem nepieciešamo rīku meklējumiem - šodien jums tie vienmēr būs pa rokai. Nextool josta ir aprīkota ar speciāli izgrieztiem instrumentiem, kas atrodas kredītkartes izmēra korpusā. Jūs varēsiet tos izņemt ar plaukstas locītavu, turklāt tie jūs nenosvērs, jo tie ir ļoti viegli.

Vairākas funkcijas

Nextool josta piedāvā vairāk nekā 10 funkcijas. Cita starpā atradīsit skrūvgriezi, nazi, mazas šķēres, nagu vīli, pudeļu atvērēju vai SIM kartes tapu. Un tas vēl nav viss! Nextool būs jūsu pavadonis ikdienas uzdevumu laikā ap māju un kļūs par neaizstājamu pavadoni jebkuram ceļojumam uz kalniem vai kempingu.

Izcila kvalitāte

Nextool daudzfunkcionālā josta ir izgatavota no poliestera, un instrumenti ir izgatavoti no 2Cr13 metāla sakausējuma, tāpēc jums tiek garantēta izcila kvalitāte. Tas ir izturīgs pret nodilumu, un jūs varat viegli nomazgāt traipus un ātri nožūt. Tas ļauj jums to ņemt līdzi pat sarežģītos apvidos.

Lietošanas ērtums

Nextool josta ir ne tikai daudzfunkcionāls papildinājums jūsu stilam. Tas būs arī ļoti ērti valkājams, jo jums nav jāuztraucas par caurumu izsīkšanu. Josta tos nesatur, tomēr jums vienmēr ir iespēja to pielāgot viduklim. Tas ir arī viegli piestiprināms un atskrūvējams, pateicoties īpašai sprādzei. Tās garums ir 1180 mm un platums 39 mm, kas padara to par ideālu jostu ikvienam.

Ražotājs Nextool
Modelis NE20020
Instrumenta materiāls Tērauda sakausējums 2Cr13
Siksnas materiāls Poliestera
Jostas garums 1180 mm
Jostas platums 39 mm
Svars 240g±12g
Funkcijas Phillips skrūvgriezis / Hooker nazis / Asmens nazis / Plakans skrūvgriezis / Nagu vīle / Mazas šķēres / Kārbas atvērējs / Pudeļu atvērējs / SIM kartes tapa
Krāsa Melns

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas