Izvēlne
Your Cart

Nextool daudzfunkcionālais TaoBar Nextool NE20231

Nextool daudzfunkcionālais TaoBar Nextool NE20231
Nextool daudzfunkcionālais TaoBar Nextool NE20231
Nextool daudzfunkcionālais TaoBar Nextool NE20231
Nextool daudzfunkcionālais TaoBar Nextool NE20231
Nextool daudzfunkcionālais TaoBar Nextool NE20231
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: NEXTOOL
  • Kods: NE20231
  • EAN: 6973907631315
  • Cena par: NE20231
9,54€
Bez nodokļa: 7,88€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Nextool daudzfunkcionāls atvērējs NE20231

Vai nevēlaties tērēt vietu ceļojuma mugursomā smagiem instrumentiem? Šodien jūs varat aizmirst par tiem un visu nepieciešamo aprīkojumu piestiprināt pie atslēgām kā atslēgu gredzenu. Ar daudzfunkcionālo Nextool atvērēju jūs varat viegli veikt ikdienas uzdevumus, piemēram, pudeļu atvēršanu, mazu skrūvju atskrūvēšanu vai iepakojumu atvēršanu. No šodienas jums vienmēr viss būs pa rokai!

Daudzas funkcijas mazā rīkā

Neskatoties uz mazo izmēru, Nextool atvērējs ir daudzfunkcionāls rīks, kas palīdzēs jums ikdienas uzdevumos. Tajā, cita starpā, atradīsit nazi iepakojumu atvēršanai, pudeļu atvērēju vai skrūvgriezi. Ar to var viegli asināt zīmuli un noņemt mazākās skrūves. Turklāt tas var kļūt par atslēgu gredzenu, tāpēc jums vienmēr būs visnepieciešamākie rīki.

Lietošanas ērtums

Nextool daudzfunkcionālais atvērējs ir viegls instruments, kas sver tikai 16,1 gramus, ko var ievietot vienā rokā, jo salocīts tā garums ir tikai 61 mm. Tas padara to ļoti ērti lietojamu. Vai vēlaties, lai tas vienmēr būtu kopā ar jums? Nekas vienkāršāks par to! Vienkārši piestipriniet to pie atslēgām, un jūs vienmēr būsiet gatavs jebkuram gadījumam.

Drošība

Nextool ir arī drošības garantija. Jums vairs nav jāuztraucas par sūtījuma sabojāšanu, to atverot. Pakas atvēršanas naža galva ir noapaļota, lai aizsargātu saturu. Turklāt ērtāka un drošāka instrumentu lietošana būs iespējama, pateicoties īpašai slēdzenei. Vai jums ir bijusi autoavārija un nevarat izkļūt no jostām? Ar speciāla asmens palīdzību jūs tos sagriežat bez jebkādām problēmām. No šodienas jūs vienmēr būsiet aizsargāts.

Izcila kvalitāte

Nextool daudzfunkcionālais atvērējs tika izgatavots no augstākās kvalitātes materiāliem. Rokturis tika izveidots no 20Cr13 metāla sakausējuma, savukārt asmens tika izgatavots no 12C27. Tas garantē instrumenta izturību un izturību. Turklāt, atverot kastes, jūs jau varat aizmirst par līmi vai lentes atlikumiem uz naža. Asmens ir pārklāts ar teflonu, lai izvairītos no šādām situācijām, padarot to vēl ērtāku lietošanai.

Ražotāju Nextool
Modelis NE20231
Asmeņu materiāls Nerūsējošais tērauds 12C27
Roktura materiāls 20Cr13 nerūsējošais tērauds
Atvērts izmērs 113 mm
Slēgts izmērs 61 mm
Svars 16,1 g

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas