Izvēlne
Your Cart

Superfire lukturītis Superfire X18

Superfire lukturītis Superfire X18
Superfire lukturītis Superfire X18
Superfire lukturītis Superfire X18
Superfire lukturītis Superfire X18
Superfire lukturītis Superfire X18
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: SUPERFIRE
  • Kods: X18
  • EAN: 6975515771216
  • Cena par: X18
6,70€
Bez nodokļa: 5,54€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Zibspuldzes superfire X18

Superfire X18 lukturītim ir kompakts dizains, lai jūs to vienmēr varētu nēsāt līdzi. Tas piedāvā 5 gaismas režīmus, un tā spilgtums sasniedz 55 lm. Lai to darbinātu, ir nepieciešams tikai viens AAA akumulators, kas var nodrošināt darbības laiku līdz 60 minūtēm. Ierīce ir arī ūdensizturīga (IP44) un ļoti izturīga - tās izgatavošanai tika izmantots izturīgs alumīnija sakausējums.

01Superfire/X18/5

Vienmēr pa rokai

Uzkrājiet zibspuldzi, kas var pavadīt jūs gandrīz jebkurā vietā. X18 ir mazāks nekā vairums pildspalvu, tāpēc to var viegli ievietot pat kabatā. Tas ir aprīkots arī ar praktisku klipu, ar kuru jūs varat to viegli piestiprināt, piemēram, kreklam vai mugursomai.

01Superfire/X18/2

Gaisma, kas jums nepieciešama

Neskatoties uz kompakto izmēru, zibspuldze izceļas ar iespaidīgu sniegumu. Tās jauda ir ne vairāk kā 5 W, un tā spilgtums sasniedz 55 lm. Ierīcei ir arī diapazons līdz 38 m. Ir arī dažādi gaismas režīmi - spēcīga gaisma, vāja gaisma, vidēja gaisma, SOS un strobs. Tātad jūs jebkurā laikā varat pielāgot apgaismojumu situācijai un savām vajadzībām!

01Superfire/X18/7

Darbības laiks līdz 60 minūtēm

Lai darbinātu zibspuldzi, jums ir nepieciešams tikai viens AAA akumulators - tos var viegli iegādāties lielākajā daļā veikalu. Jums arī nav jāuztraucas par to, ka ierīce atsakās jūs apkalpot pārāk ātri - tā darba laiks sasniedz 60 minūtes. Pat ja jūsu ekskursija ir ilgstoša, jūs viegli apgaismosiet savu ceļu un atgriezīsieties mājās mierā!

01Superfire/X18/1

Daudz lietojumu

Šis parocīgais lukturītis ir lieliski piemērots dažādiem lietojumiem. Tas noderēs ceļojumā uz kalniem vai uz telti, noderēs arī ikdienā, piemēram, vakara pastaigā ar suni. Jūs to izmantosiet arī nelieliem remontdarbiem vai strāvas padeves pārtraukuma gadījumā - pateicoties tam, jūs varat izvairīties no kaut kā paklupšanas tumsā un viegli atrast nepieciešamās lietas.

01Superfire/X18/4

Zīmolu Superfire
Modelis X18
Jauda 5 W maks.
Spilgtums 55 lm
Diapazonu Līdz 38 m
Gaismas režīmi Spēcīga gaisma, vidēja gaisma, vājš apgaismojums, strobs, SOS
Barošanas 1x AAA akumulators
Darbības laiks Aptuveni 60 min
Ūdensizturīgs IP44
Materiāls Alumīnija sakausējums
Dimensijas 94,4 x 17,7 x 15 mm
Svars 21,5 g

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas