Izvēlne
Your Cart

Skyrc GNSS veiktspējas analizators SkyRC GSM020

Skyrc GNSS veiktspējas analizators SkyRC GSM020
Skyrc GNSS veiktspējas analizators SkyRC GSM020
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: SKYRC
  • Kods: SK-500023-01
  • EAN: 6930460005762
  • Cena par: SK-500023-01
60,90€
Bez nodokļa: 50,33€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Reālā vara

SkyRC ir īpaši izstrādājis rīku tālvadības modeļu entuziastiem, lai izmērītu viņu ātrumu un citus datus. GSM020 ļauj izveidot savienojumu ar lietotni, kurā varat pārraudzīt reāllaika datus vai to vēsturi. Vienkārši piestipriniet ierīci jebkurai automašīnai, dronam vai lidmašīnai un nokļūstiet uz ceļa.

2Szymon/SkyRC/gnss/skyrcgnss

Augsta precizitāte

GSM020 atbalsta GNSS- GPS un GLONASS satelītu navigācijas sistēmas, kas nodrošina ļoti augstu pozicionēšanas precizitāti. Ierīce ļauj izmērīt paātrinājumu, G spēku, ātrumu, laiku, attālumu un daudz ko citu.

2Szymon/SkyRC/gnss/skyrcgnss0

5 stundu darbība ar LiPo akumulatoru

Pateicoties iebūvētajam litija polimēru akumulatoram, kas nodrošina nepārtrauktu darbību līdz 5 stundām, jums nav jāuztraucas par ierīces īso darbības laiku. Pēc tam to var viegli uzlādēt, izmantojot mikro USB portu.

2Szymon/SkyRC/gnss/skyrcgnss2

Mobilā lietojumprogramma

Bezmaksas GNSS PA lietotne ļauj attālināti izsekot ierīces ātrumam no iOS vai Android tālruņa. Iebūvētais Bluetooth 4.0 ļauj reāllaikā uzraudzīt datus. Trīs režīmi: Drag, Track un Flying ļauj viegli analizēt savu braukšanas vai lidošanas maršrutu.

2Szymon/SkyRC/gnss/skyrcgnss3

Visi dati vienuviet

GNSS PA lietotne automātiski izveido grafikus. Apļus trasē lietotnē var analizēt vidējam ātrumam, maksimālajam ātrumam, paātrinājumam noteiktā laikā un distancei. Iestatiet savu laika/attāluma diapazonu, lai pārbaudītu bremzēšanas ātrumu, paātrinājumus līdz 30 km/h, G spēkus. Pārbaudiet augstumu, ātrumu, laiku un attālumu lidojuma režīmā.

2Szymon/SkyRC/gnss/skyrcgnss4

Iebūvēta 1 Mb atmiņa

Iebūvētā atmiņa ļauj saglabāt 50 ierakstus. Datus var viegli pārsūtīt uz viedtālruni. Kad zibatmiņa ir pilna, vecākie ieraksti tiks automātiski pārrakstīti. Vairs nav jāatceras izdzēst datus vai jāuztraucas, ka galvenie dati netiks saglabāti, kad atmiņa būs pilna.

2Szymon/SkyRC/gnss/skyrcgnss7
Satelīta uztveršanas jutīgums -167 dBm
Atjaunināšanas biežums 10 Hz
Uztvērēju L1, 1575,42 MHz
Darba temperatūra 0 - 40°C
Antena Iebūvēto
Svars 35 g
Dimensijas 39 x 40 x 16 mm

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas