Izvēlne
Your Cart

Elesense darbvirsmas monitora LED gaismas josla Elesense E1132 (melna)

Elesense darbvirsmas monitora LED gaismas josla Elesense E1132 (melna)
Elesense darbvirsmas monitora LED gaismas josla Elesense E1132 (melna)
Elesense darbvirsmas monitora LED gaismas josla Elesense E1132 (melna)
Elesense darbvirsmas monitora LED gaismas josla Elesense E1132 (melna)
Elesense darbvirsmas monitora LED gaismas josla Elesense E1132 (melna)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: ELESENSE
  • Kods: E1132
  • EAN: 6975188890047
  • Cena par: E1132
43,41€
Bez nodokļa: 35,88€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Elesense E1132 monitora lampa (melna)

Izvēloties monitora lampu Elesense E1132, jūs iegūsit divus gaismas avotus, kas atvieglos darbu pie datora, neapdraudot acu veselību. Pateicoties spējai pielāgot spilgtuma līmeni un pielāgot krāsu temperatūru no 2700K līdz 6500K, ierīce labi darbosies dažādās lietojumprogrammās. Tās darbība ir intuitīva, un uzstādīšana ir vienmērīga un bez problēmām. No šī brīža jūs varat baudīt optimālu apgaismojumu, vienlaikus ietaupot vietu uz galda.

Elesense/E1132-black/1

Divi gaismas avoti

Elesense monitora lampa piedāvā divus gaismas avotus, kas nodrošina gan izcilu redzamību, gan komfortu, padarot darbu un izklaidi par ērtu pieredzi. Aizmugurējais apgaismojums ir smalks un garantē unikālu atmosfēru, izceļot krāsu un kontrastu dziļumu ekrānā. No otras puses, asimetriskais priekšējais apgaismojums ir rūpīgi izstrādāts, lai izceltu galda un tastatūras zonu. To darot, tas novērš apgrūtinošu atspīdumu, radot ideālu vidi koncentrēšanai un radošam darbam.

Elesense/E1132-black/4

Pielāgojiet apgaismojumu atbilstoši savām vajadzībām

Nodrošiniet optimālus apstākļus darba un izklaides laikā Ar iespēju pielāgot spilgtuma līmeni, jūs varat viegli pielāgot apgaismojumu jebkurai situācijai, vienlaikus saglabājot acis veselīgas. Varat arī mainīt krāsu temperatūru no 2700K līdz 6500K, baudot gan siltu, gan vēsu gaismu.

Elesense/E1132-black/2

Intuitīva darbība

Jums nebūs grūti darbināt E1132 lampu. Ar vienu pieskārienu jūs varat pārslēgties starp priekšējo un aizmugurējo apgaismojumu. Ar diviem pieskārieniem jūs varat pielāgot krāsu temperatūru. Turklāt skalas pagriešana pulksteņrādītāja virzienā palielinās spilgtuma līmeni, un pretēji pulksteņrādītāja virzienam tas samazināsies. Kā redzat, ir darīts viss, lai nodrošinātu jums ērtības visaugstākajā līmenī!

Elesense/E1132-black/3

Ietaupiet vietu uz galda

Projektējot Elesense monitora lampu, galvenā uzmanība tika pievērsta efektīvai darbvietas izmantošanai. Uzstādiet ierīci ekrāna augšpusē un izbaudiet lielāku produktivitāti un sapņainu komfortu, lietojot datoru, nezaudējot vērtīgo vietu rakstāmgaldā. Turklāt E1132 ir aprīkots ar integrētu kabeli un darbojas ar vadu, vienmēr nodrošinot uzticamu gaismas avotu.

Elesense/E1132-black/5
Ražotājs Elesense
Modelis E1132
Gaismas avots Priekšpuse: 90 krelles; aizmugurē: 48 krelles
CRI 97
Krāsu temperatūra 700K līdz 6500K
Barošanas 5V, 1.3A
Aptumšošanas shēma Analogā aptumšošana
Materiāls Alumīnija sakausējums, ABS, PC, cinka sakausējums
Krāsa Melns

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas