Izvēlne
Your Cart

Xiaomi Mi Bedside Lamp 2 Viedā galda lampa

Xiaomi Mi Bedside Lamp 2 Viedā galda lampa
Xiaomi Mi Bedside Lamp 2 Viedā galda lampa
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: XIAOMI
  • Kods: BHR5969EU
  • EAN: 6934177780639
  • Cena par: BHR5969EU
45,56€
Bez nodokļa: 37,65€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Aizpildiet visu istabu ar mīkstu gaismu
Lielāks gaismas | spilgtas un mīkstas gaismas | gultas lampas | viedās balss vadības diapazons

Atšķirībā no tradicionālajiem dizainiem, šajā lampā tiek izmantota uzlabota Reversā formēšana un papildu siltuma izkliedes dizains, lai gaisma izplūst no visa luktura korpusa.

Lai radītu jauku siltu atmosfēru vai vienkārši apgaismotu telpu ikdienas lietošanai.

Ar spilgtumu līdz 400 lūmeniem lampa viegli apgaismos tipisku Guļamistabu. Ar zemāko spilgtumu, kas ir tikai 2 lūmeni, tas var būt arī ērts gultas lukturis, kas palīdzēs jums atpūsties miega laikā.

Zemākais spilgtums pie 2 lūmeniem ir pietiekams, lai nomierinātu prātu, netraucējot miegu.

Iestatiet signālu ar augstākās kvalitātes spuldzi, kas apvienota ar divslāņu gaismas sajaukšanas tehnoloģiju. Daudzkrāsainā gaisma ir vienmērīgi sajaukta, lai radītu perfektu noskaņu naktī.

Izbaudiet mīkstu gaismu Mi gultas lampa 2, Kā jūs saritināties ar grāmatu un izmantot touch kontroli, lai jūs justos kā mājās. Tas ir tīrāks apgaismojums, kas ir gaišāks, izskatās labāk un ir vieglāk lietojams

Mi gultas lampa 2 atbalsta balss vadību, lai jūs varētu iekļūt viedā apgaismojuma laikmetā. Nav nepieciešams izkļūt no gultas, lai izslēgtu gaismu. Vienkārši ieslēdziet vai izslēdziet gaismu vai pielāgojiet spilgtumu, krāsu vai krāsu temperatūru, izmantojot Amazon Alexa vai Google Assistant.

Tas savienojas gan ar Apple HomeKit, gan ar Mi Home lietotni, un to var savienot ar citām viedierīcēm un pat kontrolēt Google palīgs vai Amazon Alexa, ļaujot pilnībā integrēties ar jūsu personalizēto viedo māju. Iespējas ir ierobežotas tikai ar jūsu iztēli.

Lietošanai ar Siri un mājas lietotnēm iPhone, iPad, Apple Watch, Mac datoros. Vadība ar vienu pieskārienu, balsi un pat automatizāciju vienkāršai un drošai darbībai.

Nodrošina tālsatiksmes kontroli un savienojamību ar viedo māju

Kad lampa ir izslēgta, pieskarieties jebkur uz slīdni, lai to ieslēgtu, padarot to viegli, lai ieslēgtu gaismu tumsā

Specializētā optiskā struktūra un krāsu sajaukšanas metode rada siltu, mīkstu gaismu, kas ļauj lampai viegli saplūst jūsu mājās.


Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas