Izvēlne
Your Cart

Avatto viedais termostats radiatora vārsts Avatto TRV06 Zigbee 3.0 TUYA

Avatto viedais termostats radiatora vārsts Avatto TRV06 Zigbee 3.0 TUYA
Avatto viedais termostats radiatora vārsts Avatto TRV06 Zigbee 3.0 TUYA
Avatto viedais termostats radiatora vārsts Avatto TRV06 Zigbee 3.0 TUYA
Avatto viedais termostats radiatora vārsts Avatto TRV06 Zigbee 3.0 TUYA
Avatto viedais termostats radiatora vārsts Avatto TRV06 Zigbee 3.0 TUYA
Avatto viedais termostats radiatora vārsts Avatto TRV06 Zigbee 3.0 TUYA
Avatto viedais termostats radiatora vārsts Avatto TRV06 Zigbee 3.0 TUYA
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: AVATTO
  • Kods: TRV06
  • EAN: 6976037360001
  • Cena par: TRV06
21,25€
Bez nodokļa: 17,56€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Viedais termostatiskais vārsts Avatto TRV06 Zigbee 3.0 TUYA

Padariet savu dzīvokli patīkami siltu. Avatto TRV06 viedais termostatiskais vārsts ļauj to vadīt attālināti no gandrīz jebkuras vietas pasaulē, izmantojot lietotni Tuya, kā arī izveidot darbības grafikus. Centrmezgls (nav iekļauts komplektā) ļaus jums izmantot visas termostata vārsta piedāvātās funkcijas. Tas darbojas arī ar inteliģentiem balss palīgiem. Tam ir vairākas praktiskas funkcijas, tostarp atvērta loga noteikšana, atkaļķošana un aizsardzība pret sasalšanu. Tam ir arī LED displejs, lai viegli piekļūtu galvenajai informācijai.

Atkaļķošanas funkcija

Ir pārliecība, ka jūsu sildītājs darbojas pilnībā. TRV06 galva reizi divās nedēļās pilnībā atver vārstu apmēram 30 sekundes. Šis risinājums novērsīs liela mēroga veidošanos. Displejā parādīsies "Ad", un pēc 30 sekundēm radiators atgriežas iepriekšējā darba stāvoklī.

Inteliģenta atvērta loga noteikšana

Lieli apkures rēķini ir pagātne. Ierīcei ir atvērta loga funkcija. Ko tas nozīmē? Kad termostatiskais vārsts 4 minūšu laikā konstatē istabas temperatūras kritumu par vairāk nekā 6 °C, tas nekavējoties izslēdz sildītāju. Šis risinājums ietaupīs jūsu naudu! Funkcija izslēgsies pēc tam, kad būs konstatēta temperatūras paaugstināšanās par 3 °C, vai automātiski pēc 48 minūtēm. To var izslēgt arī manuāli.

Vēl vairāk iespēju

TRV06 piedāvā pretaizsalšanas funkciju, kas efektīvi aizsargā sistēmu no sasalšanas. Kad sildītājs ir izslēgts un istabas temperatūra ir zemāka par 5 °C, ierīce automātiski ieslēdz sildītāju. Turklāt vārsts saprātīgi saglabā pēdējos iestatītos parametrus - ārkārtīgi noderīga funkcija, īpaši strāvas padeves pārtraukuma gadījumā. Ir pieejama arī bērnu aizsardzība, un ir iespējams kontrolēt vairākus termostatus dažādās telpās.

Ērta tālvadības darbība

Visa svarīgākā informācija rokas stiepiena attālumā! Lejupielādējiet lietotni Tuya Smart viedtālrunī vai planšetdatorā un ērti pārvaldiet TRV06 vārstu no jebkuras vietas. Kad esat savienojis ierīci ar centrmezglu (nav iekļauts), varat to darbināt arī ar viedajiem balss palīgiem, tostarp Smart Things, Google Assistant vai Amazon Alexa - vienkārša balss komanda ir viss, kas nepieciešams, lai iestatītu istabas temperatūru! Ir iespējams arī koplietot ierīci ar citiem dalībniekiem, lai kopā izveidotu viedo māju.

Saskaņojiet tā darbību ar savu grafiku

Tagad jūs varat viegli pielāgot apkuri savās mājās savam dzīvesveidam. Ierīce ļauj izveidot iknedēļas darbības grafikus, izmantojot lietotni. Pateicoties tam, jūs varat viegli pielāgot katras telpas temperatūru savām vajadzībām. Jums vairs nav jāuztraucas par pamošanos no rīta sasalšanas telpā!

Pievēršot uzmanību detaļām

Avatto termostatiskais vārsts ir aprīkots ar viegli lasāmu LED displeju, pateicoties kuram jūs iegūsit piekļuvi svarīgākajai informācijai par tā darbības statusu. No tā līmeņa jūs uzzināsiet par apkures statusu, iestatīto temperatūru vai izvēlēto režīmu. Tas arī paziņos jums par zemu akumulatora uzlādes līmeni.

Iekļauts

  • Viedais termostatiskais vārsts
  • Danfoss RA adapteris
  • Danfoss RAV adapteris
  • Danfoss RAVL adapteris
  • Instrukciju
Ražotājs Avatto
Modelis TVR06
Krāsa Balts
Dimensijas 118 x 124 x 33 mm
Materiāls ABS, rūdīts stikls
Sistēmas prasības iOS 8.0 (un jaunākas versijas) / Android 4.0 (un jaunākas versijas)
Balss palīgi Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alise, Smart lieta utt.
Lietotne Viedā dzīve / Tuya Smart
Bezvadu savienojums 2,4 GHz / 2,4 GHz un 5 GHz
Bezvadu sakaru protokols Zigbee 3,0
Barošanas 2x AA 1,5V akumulators (nav iekļauts komplektā)
Temperatūras sensors NTC
Temperatūras diapazons 5 ° C ~ 60 ° C
Temperatūras precizitāte ±1°C
Ieejas spriegums MAIŅSTRĀVA 110 ~ 240 V, 50 / 60 Hz
Nominālā strāva 10.A
Nominālā jauda 800W
Gaidstāves patēriņš 0,45 W / 0,1 mA
Darba temperatūra -10 ° C ~ 40 ° C

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas