Izvēlne
Your Cart

Avatto viedais gaismas slēdzis ZigBee Avatto ZTS02-EU-B3 3 Way TUYA (melns)

Avatto viedais gaismas slēdzis ZigBee Avatto ZTS02-EU-B3 3 Way TUYA (melns)
Avatto viedais gaismas slēdzis ZigBee Avatto ZTS02-EU-B3 3 Way TUYA (melns)
Avatto viedais gaismas slēdzis ZigBee Avatto ZTS02-EU-B3 3 Way TUYA (melns)
Avatto viedais gaismas slēdzis ZigBee Avatto ZTS02-EU-B3 3 Way TUYA (melns)
Avatto viedais gaismas slēdzis ZigBee Avatto ZTS02-EU-B3 3 Way TUYA (melns)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: AVATTO
  • Kods: ZTS02-EU-B3
  • EAN: 6976037360391
  • Cena par: ZTS02-EU-B3
18,41€
Bez nodokļa: 15,21€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Viedais gaismas slēdzis ZigBee Avatto ZTS02-EU-B3 3 Way TUYA (melns)

Avatto ZTS02-EU-W3 skārienslēdzis ir lieliski piemērots jūsu viedajai mājai. Tas ļauj ērti ieslēgt un izslēgt gaismu un, pateicoties saderībai ar lietotni TUYA / Smart Life, ļauj kontrolēt apgaismojumu no attāluma. Varat arī kontrolēt ierīci ar balss palīgiem Amazon Alexa un Google Assistant. Slēdzis izceļas arī ar ūdens izturību un gludu, minimālisma dizainu. Produkts ir aprīkots ar 3 pogām un atbalsta ZigBee 3.0 sakaru protokolu - pareizai darbībai ir nepieciešams papildu ZigBee centrmezgls (nav iekļauts komplektā).

Avatto/ZTS02-EU-B3/3

Tālvadības pults ar lietotni

Vai neesat pārliecināts, vai esat izslēdzis gaismu pirms iziešanas no mājas? Vairs nav brīnums - vienkārši sasniedziet savu tālruni! Slēdzis ir saderīgs ar lietotni TUYA / Smart Life, tāpēc jūs varat attālināti ieslēgt vai izslēgt gaismas no viedtālruņa. Jūs arī iegūstat iespēju izveidot taimerus un grafikus savām ierīcēm. Vai jūs parasti pieceļaties pulksten 7 no rīta un ejat gulēt pulksten 11? Iestatiet apgaismojumu tā, lai tas automātiski ieslēgtos un izslēgtos šajos laikos.

Avatto/ZTS02-EU-B3/6

Vēl vairāk iespēju

Lietotne piedāvā daudz vairāk iespēju. Piemēram, varat saistīt ierīces kopā un kontrolēt tās grupās. Ir iespējams arī savienot slēdžus pārī ar citām ierīcēm, lai izveidotu viedas ainas. Piemēram, izmantojiet papildu kustības sensoru un lieciet gaismām automātiski ieslēgties, ieejot mājā! Varat arī koplietot savas ierīces ar citiem ģimenes locekļiem, lai arī viņi varētu tās kontrolēt, izmantojot viedtālruni.

Avatto/ZTS02-EU-B3/7

Balss vadība

Vai ēdiena gatavošanas laikā jums ir aizņemtas rokas un jūs varētu izmantot kādu papildu apgaismojumu? Vai varbūt jūs guļat ērtā gultā un vēlaties izslēgt gaismas? Nav problēmu - Avatto slēdzis ir saderīgs ar Google palīgu un Amazon Alexa viedajiem palīgiem. Tātad jūs varat to kontrolēt ar balss komandām! Tagad viss, kas nepieciešams, ir daži vārdi, lai ātri ieslēgtu vai izslēgtu gaismas.

Avatto/ZTS02-EU-B3/5

Uzlabots dizains

Slēdzim ir stilīgs, minimālisma dizains - tas lieliski papildinās jebkuru dekoru. Pateicoties vienkāršajam dizainam, to ir arī ļoti viegli tīrīt - vienkārši ik pa laikam noslaukiet to tīru no putekļiem. To izceļas arī ar augstu izturību un izturību pret izbalēšanu, skrāpējumiem un cita veida bojājumiem. Turklāt slēdzis ir ūdensizturīgs, tāpēc jūs varat to bez raizēm uzstādīt vannas istabā. Ierīce ir aprīkota arī ar fona apgaismojumu, ko jebkurā laikā var ieslēgt vai izslēgt.

Avatto/ZTS02-EU-B3/2

Vienkārša montāža - patīkama darbība

Ierīces montāža neradīs jums nekādas problēmas un neaizņems pārāk ilgu laiku. Varat arī izmantot divus slēdžus, lai vadītu vienu lampu, kas ir ideāls, piemēram, uz kāpnēm. Tādā veidā jūs varat viegli ieslēgt gaismu pirmajā stāvā un izslēgt to, dodoties augšstāvā! Turklāt produkta pogas ir ļoti patīkamas pieskārienam un ļauj ērti darboties. Lūdzu, ņemiet vērā: lai pareizi uzstādītu slēdzi, ir nepieciešams neitrāls vads.

Avatto/ZTS02-EU-B3/4

Zīmolu Avatto
Modelis ZTS02-EU-B3
Krāsu Melns
Pogu skaits 3
Nominālā jauda 800 W / kanāls
Nominālā strāva 10 Ā
Ieejas spriegums Maiņstrāva 110-240 V, 50/60 Hz
Enerģijas izmantojums gaidstāves režīmā 0,45 W / 0,1 mA
Materiāls ABS
Paneļa materiāls Rūdīts stikls
Dimensijas 86 x 86 x 33 mm
Atbalstītās sistēmas iOS 8.0, Android 4.0 un jaunākas versijas
Lietotne TUYA / Gudra dzīve
Saderības Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alise, SmartThings
ZigBee protokols ZigBee 3,0

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas