Izvēlne
Your Cart

Avatto viedā slēdža modulis WiFi Avatto WSM16-W2 TUYA

Avatto viedā slēdža modulis WiFi Avatto WSM16-W2 TUYA
Avatto viedā slēdža modulis WiFi Avatto WSM16-W2 TUYA
Avatto viedā slēdža modulis WiFi Avatto WSM16-W2 TUYA
Avatto viedā slēdža modulis WiFi Avatto WSM16-W2 TUYA
Avatto viedā slēdža modulis WiFi Avatto WSM16-W2 TUYA
Avatto viedā slēdža modulis WiFi Avatto WSM16-W2 TUYA
Avatto viedā slēdža modulis WiFi Avatto WSM16-W2 TUYA
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: AVATTO
  • Kods: WSM16-W2
  • EAN: 6976037360131
  • Cena par: WSM16-W2
8,75€
Bez nodokļa: 7,23€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Viedā slēdža modulis WiFi Avatto WSM16-W2 TUYA

Atvieglojiet apgaismojuma kontroli savās mājās. Avatto funkcionālais 2 kanālu kanāla slēdzis ļauj attālināti kontrolēt apgaismojumu - izmantojot lietotni TUYA / Smart Life vai Google Assistant vai Amazon Alexa balss palīgus. Tas arī ļauj jums izveidot darba grafikus, taimerus un automatizācijas. Tajā pašā laikā ierīce ir kompakta un ļoti viegli uzstādāma. Tas atbalsta savienojumu, izmantojot Wi-Fi, un ir saderīgs ar dažāda veida slēdžiem.

Avatto/WSM16-W2/1

Daudz iespēju ar lietotni

Jums vairs nav jāuztraucas, ja pirms iziešanas no mājas esat aizmirsis izslēgt gaismu - tagad to var izdarīt ar viedtālruni! TUYA / Smart Life lietotne ļauj attālināti ieslēgt un izslēgt gaismas. Tas arī ļauj apvienot slēdžus grupās un vienlaikus pārvaldīt vairāk no tiem. Varat arī koplietot savas ierīces ar citiem mājiniekiem. Tādā veidā arī viņiem būs iespēja attālināti kontrolēt gaismas! Ir pieejama arī bloķēšanas funkcija.

Avatto/WSM16-W2/2

Papildu ērtības

Padariet apgaismojumu jūsu mājās piemērotu jūsu grafikam. Izmantojot lietotni, varat viegli iestatīt taimeri vai grafiku tā, lai gaismas automātiski ieslēgtos laikā, kad parasti pieceļaties, un izslēgtos, kad dodaties gulēt. Jums ir arī iespēja savienot vairāk ierīču kopā un automatizēt to darbību. Slēdzis var arī atcerēties pēdējos iestatījumus un atjaunot tos, ja, piemēram, ir strāvas padeves pārtraukums.

Avatto/WSM16-W2/5

Instalēšana bez problēmām

Pateicoties kompaktajam dizainam, WSM16-W2 ir saderīgs ar dažāda veida slēdžiem un der līdz pat 95% no tirgū esošajām uzstādīšanas kastēm. To var pievienot arī lampai. Tās uzstādīšana neradīs jums nekādas problēmas vai aizņems pārāk daudz laika. Turklāt viena luktura darbināšanai ir iespējams izmantot 2 slēdžus - šāds risinājums darbosies labi, piemēram, pie kāpnēm. Tādā veidā jūs varat ērti ieslēgt gaismu pirmajā stāvā un izslēgt to, ieejot grīdā!

Avatto/WSM16-W2/6

Balss vadība

Jūs vienkārši mīcāt mīklu, rokas ir aizņemtas, un jūs varētu izmantot kādu papildu apgaismojumu? Vai varbūt jūs jau guļat gultā un vēlaties iet gulēt, bet jums joprojām ir jāizslēdz gaisma? Izmantojot Avatto, viss kļūst daudz vienkāršāks - WSM16-W2 slēdzis ir saderīgs ar Amazon Alexa un Google Assistant balss palīgiem. Tas ļauj kontrolēt gaismas ar vienkāršām komandām! Tagad viss, kas nepieciešams, ir daži vārdi, lai izslēgtu vai ieslēgtu gaismas - jums pat nav jāsasniedz tālrunis.

Avatto/WSM16-W2/3

Zīmolu Avatto
Modelis WSM16-W2
Krāsa Balts
Kanālu skaits 2
Spriegums Maiņstrāva 100-240 V 50/60 Hz
slodze LED 2x150W 2x5A
Darbības frekvence 2,412-2,484 GHz
Darba temperatūra No -10°C līdz 40°C
Wi-Fi protokols IEEE 802.11 b / g / n
Diapazonu Līdz 100 m
Dimensijas 39 x 39 x 19 mm
Aizsardzības pakāpe IP20
Lietojumprogrammu TUYA / Gudra dzīve
Saderības Amazon Alexa, Google sākums

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas