Izvēlne
Your Cart

Avatto viedā slēdža modulis ZigBee Avatto LZWSM16-W1 Nav neitrāla TUYA

Avatto viedā slēdža modulis ZigBee Avatto LZWSM16-W1 Nav neitrāla TUYA
Avatto viedā slēdža modulis ZigBee Avatto LZWSM16-W1 Nav neitrāla TUYA
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: AVATTO
  • Kods: LZWSM16-W1
  • EAN: 6976037360858
  • Cena par: LZWSM16-W1
8,55€
Bez nodokļa: 7,07€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Viedā slēdža modulis ZigBee Avatto LZWSM16-W1 Nav neitrāla TUYA

Atvieglojiet apgaismojuma kontroli savās mājās. Funkcionālais Avatto 1 kanālu viedā slēdža modulis ļauj attālināti kontrolēt apgaismojumu - izmantojot lietotni TUYA / Smart Life vai balss palīgus Google Assistant vai Amazon Alexa. Tas arī ļauj izveidot darbības grafikus, taimerus un automatizācijas. Tajā pašā laikā ierīci ir ļoti viegli uzstādīt - nav nepieciešams neitrāls vads. Tas atbalsta ZigBee 3.0 sakaru protokolu - tā darbībai ir nepieciešama ZigBee vārteja (nopērkama atsevišķi).

Avatto/LZWSM16-W1/1

Daudz iespēju ar lietotni

Jums vairs nav jāuztraucas, ja pirms iziešanas no mājas esat aizmirsis izslēgt gaismu - tagad to var izdarīt ar viedtālruni! TUYA / Smart Life lietotne ļauj attālināti ieslēgt un izslēgt gaismas. Tas arī ļauj grupēt slēdžus kopā un vienlaikus pārvaldīt vairāk no tiem. Varat arī koplietot savas ierīces ar citiem mājiniekiem. Tādā veidā arī viņi varēs attālināti kontrolēt gaismas! Ir pieejama arī bloķēšanas funkcija.

Avatto/LZWSM16-W1/2

Papildu iespējas

Lieciet jūsu mājas gaismām pielāgoties jūsu grafikam. Izmantojot lietotni, varat viegli iestatīt taimeri vai grafiku tā, lai gaismas automātiski ieslēgtos laikā, kad parasti pieceļaties, un izslēgtos, kad dodaties gulēt. Jums ir arī iespēja savienot vairāk ierīču un automatizēt to darbību. Slēdzis var arī atcerēties pēdējos iestatījumus un atjaunot tos, ja, piemēram, ir strāvas padeves pārtraukums.

Avatto/LZWSM16-W1/5

Instalēšana bez problēmām

Pateicoties kompaktajam dizainam, LZWSM16-W1 ir saderīgs ar dažādiem slēdžu veidiem un iederas līdz pat 95% no tirgū esošajām uzstādīšanas kastēm. To var pievienot arī lampai. Tās uzstādīšana neradīs jums nekādas problēmas, un tai nav nepieciešams neitrāls vads. Turklāt ir iespējams izmantot 2 slēdžus, lai darbinātu vienu lampu, kas ir ideāls, piemēram, pie kāpnēm. Tādā veidā jūs varat ērti ieslēgt gaismu pirmajā stāvā un izslēgt to, dodoties augšstāvā!

Avatto/LZWSM16-W1/3

Balss vadība

Jūs mīcāt kūku, rokas ir aizņemtas un jums ir nepieciešama papildu gaisma? Vai arī jūs jau guļat gultā un vēlaties iet gulēt, bet jums joprojām ir jāizslēdz gaisma? Izmantojot Avatto, viss kļūst daudz vienkāršāks - LZWSM16-W1 slēdzis ir saderīgs ar balss palīgiem Amazon Alexa un Google Assistant. Tas ļauj kontrolēt apgaismojumu ar vienkāršām komandām! Tagad viss, kas nepieciešams, ir daži vārdi, lai izslēgtu vai ieslēgtu gaismas - jums pat nav jāsasniedz tālrunis.

Avatto/LZWSM16-W1/8

Zīmolu Avatto
Modelis LZWSM16-W1
Krāsu Balts
Kanālu skaits 1
Spriegums Maiņstrāva 200-240 V 50/60 Hz
slodze 10-100 W
Darbības frekvence 2.405-2.480 GHz IEEE 802.15.4
Darba temperatūra -10°C līdz 40°C
Komunikācijas protokols ZigBee 3,0
Diapazonu Līdz 100 m
Dimensijas 39 x 39 x 19 mm
Aizsardzības pakāpe IP20
Lietotne TUYA / Gudra dzīve
Saderības Amazon Alexa, Google sākums

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas