Izvēlne
Your Cart

Avatto viedā slēdža modulis ZigBee Avatto N-LZWSM01-3 Nav neitrāla TUYA

Avatto viedā slēdža modulis ZigBee Avatto N-LZWSM01-3 Nav neitrāla TUYA
Avatto viedā slēdža modulis ZigBee Avatto N-LZWSM01-3 Nav neitrāla TUYA
Avatto viedā slēdža modulis ZigBee Avatto N-LZWSM01-3 Nav neitrāla TUYA
Avatto viedā slēdža modulis ZigBee Avatto N-LZWSM01-3 Nav neitrāla TUYA
Avatto viedā slēdža modulis ZigBee Avatto N-LZWSM01-3 Nav neitrāla TUYA
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: AVATTO
  • Kods: N-LZWSM01-3
  • EAN: 6976037360681
  • Cena par: N-LZWSM01-3
12,92€
Bez nodokļa: 10,68€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Smart Switch modulis ZigBee Avatto N-LZWSM01-3 Nav neitrāla TUYA

Avatto viedā slēdža modulis ļaus ērti kontrolēt apgaismojumu jūsu mājās. Tas ir saderīgs ar lietotni TUYA / Smart Life, tāpēc varat to vadīt attālināti. Tas darbojas arī ar balss palīgiem Amazon Alexa un Google Assistant. Produkts ir arī ļoti viegli uzstādāms. Izveidojiet darba grafikus, iestatiet taimerus un koplietojiet savas ierīces ar citiem ģimenes locekļiem - atvadieties no ierobežojumiem ar Avatto! Slēdzis ir 3 kanālu un atbalsta ZigBee 3.0 sakaru protokolu - darbībai ir nepieciešama papildu ZigBee vārteja (nopērkama atsevišķi).

Avatto/N-LZWSM01-3/4

Tālvadības pults ar lietotni

Vai neesat pārliecināts, vai esat izslēdzis lampu pirms došanās uz darbu? Tagad to var izdarīt ar viedtālruni! Avatto slēdzis ir saderīgs ar lietotni TUYA / Smart Life, tāpēc jūs varat kontrolēt gaismu attālināti - tikai ar dažiem klikšķiem! Vai vēlaties, lai arī pārējā mājsaimniecība varētu kontrolēt apgaismojumu attālināti? Nav problēmu - lietotne ļauj koplietot izvēlētās ierīces. Turklāt slēdzis atceras pēdējos iestatījumus un atjauno tos, ja, piemēram, ir strāvas padeves pārtraukums.

Avatto/N-LZWSM01-3/2

Iegūstiet vēl vairāk iespēju

Saskaņojiet apgaismojumu savās mājās ar savu dzīvesveidu. Lietotne ļauj izmantot taimerus un iestatīt darbības grafikus izvēlētajām ierīcēm - lieciet gaismai automātiski izslēgties pulksten 23:00, kad dodaties gulēt, un ieslēgties pulksten 7:00, kad pieceļaties. Varat arī saistīt produktu ar citām ierīcēm vai sensoriem un izveidot viedo ainu. Ir iespējams arī grupēt vairākus slēdžus vienlaikus.

Avatto/N-LZWSM01-3/5

Vienkārša uzstādīšana - darbība bez problēmām

Slēdzi ir ļoti viegli uzstādīt - tas neradīs jums nekādas problēmas vai aizņems pārāk daudz laika. Ierīcei nav nepieciešams arī neitrāls vads. Turklāt jūs varat bez problēmām darbināt vienu lampu ar 2 slēdžiem - piemēram, perfekti pie kāpnēm. Ērti ieslēdziet gaismu pirmajā stāvā un izslēdziet pirmajā stāvā - lai jūs varētu droši uzkāpt un izvairīties no negadījumiem!

Avatto/N-LZWSM01-3/3

Savietojams ar balss palīgiem

Atbrīvojiet rokas un izbaudiet vēl lielāku brīvību. Slēdzis ir saderīgs ar Google Assistant un Amazon Alexa viedajiem palīgiem. Tas nozīmē, ka jūs varat kontrolēt apgaismojumu ar savu balsi! Tagad jums ir nepieciešami tikai daži vārdi, lai, piemēram, ieslēgtu vai izslēgtu gaismas. Guļat gultā un vēlaties izslēgt lampu, bet jums nav tālruņa pie rokas? Izdodiet vienkāršu komandu un skatieties, kā apgaismojums pielāgojas jums!

Avatto/N-LZWSM01-3/8

Zīmolu Avatto
Modelis N-LZWSM01-3
Krāsu Balts
Kanālu skaits 3
Spriegums Maiņstrāva 200-240 V 50/60 Hz
slodze 3x (10-100 W)
Darbības frekvence 2.405-2.480 GHz IEEE 802.15.4
Darba temperatūra -10°C līdz 40°C
Komunikācijas protokols ZigBee 3,0
Diapazonu Līdz 100 m
Dimensijas 39,2 x 39,2 x 18 mm
Aizsardzības pakāpe IP20
Lietotne TUYA / Gudra dzīve
Saderības Amazon Alexa, Google sākums

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas