Izvēlne
Your Cart

Gosund Smart spraudnis WiFi Gosund EP8 Tuya

Gosund Smart spraudnis WiFi Gosund EP8 Tuya
Gosund Smart spraudnis WiFi Gosund EP8 Tuya
Gosund Smart spraudnis WiFi Gosund EP8 Tuya
Gosund Smart spraudnis WiFi Gosund EP8 Tuya
Gosund Smart spraudnis WiFi Gosund EP8 Tuya
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: Gosund
  • Kods: EP8
  • EAN: 6972391289477
  • Cena par: EP8
8,38€
Bez nodokļa: 6,92€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Gosund EP8 Wi-Fi viedais spraudnis

Gosund EP8 spraudnis ļaus jums pārvērst parastās ierīces jūsu mājās par viedierīcēm. Tas ļauj attālināti kontrolēt pievienoto aprīkojumu - vienkārši izmantojiet lietotni Gosund, Smart Life vai TUYA. Tas ir saderīgs arī ar Amazon Alexa un Google Assistant balss palīgiem. Tas arī ļauj jums izveidot darba grafikus, iestatīt taimerus un kontrolēt atlasītās ierīces grupās. Padariet savas viedās mājas pārvaldīšanu vieglāku, izmantojot EP8!

Daudz iespēju ar lietotni

Tagad viss, kas jums nepieciešams, ir pa rokai. EP8 spraudnis ir saderīgs ar tādām lietotnēm kā Gosund, TUYA un Smart Life. Tas nozīmē, ka ar viedtālruni varat ērti kontrolēt ar to savienoto aprīkojumu! Piemēram, veicot tikai dažus klikšķus, varat ieslēgt vai izslēgt ierīci, iestatīt darbības grafiku vai pielāgot iestatījumus.

Balss vadība

Tagad jūs varat vēl vieglāk kontrolēt izvēlēto aprīkojumu. EP8 spraudnis ir saderīgs ar Google Assistant un Amazon Alexa viedajiem palīgiem, tāpēc varat to darbināt ar vienkāršām balss komandām. Vai jūs gatavojat ēdienu un jūsu rokas ir aizņemtas, un varētu izmantot kādu papildu apgaismojumu? Vai varbūt jūs ejat gulēt un nevēlaties izkāpt no gultas, lai izslēgtu gaismas? Izmantojot Gosund EP8, daži vārdi ir viss, kas nepieciešams, lai, piemēram, ieslēgtu vai izslēgtu noteiktu ierīci!

Ierīces koplietošana

Vai vēlaties, lai arī citi jūsu ģimenes locekļi varētu attālināti kontrolēt ierīces, kas savienotas ar EP8 kontaktligzdām? Tas ir iespējams! Kad esat pievienojis atlasīto aprīkojumu lietotnei, varat to kopīgot ar citiem lietotājiem. Tādā veidā jūsu mīļie var ērti darbināt kafijas automātu vai izslēgt gaismu, ja viņi to aizmirst izdarīt pirms iziešanas no mājas.

Grafiki un taimeri

Izveidojiet sev gudru māju, kurā varat dzīvot labi. EP8 kontaktligzdas ļauj iestatīt pievienoto ierīču darbības grafikus. Tā, piemēram, jūs varat pagatavot kafijas automātu automātiski pagatavot aromātisku kafiju pulksten 7:00, kad izkāpjat no gultas, un izslēgt gaismas pulksten 11:00, kad dodaties gulēt. Ir arī taimera funkcija, lai atlasītā ierīce pēc noteikta laika automātiski izslēgtos.

Uzlabots dizains

Deriet uz augstāko kvalitāti un izvēlieties aprīkojumu, kas jums labi kalpos ilgu laiku. Gosund EP8 ligzda ir izgatavota no ugunsdrošas PC V0 plastmasas - tā ir ārkārtīgi izturīga un izturīga. Tā izmanto Wi-Fi savienojumu, un tā konfigurācija ir ļoti vienkārša - tas neradīs jums daudz nepatikšanas. Turklāt produkts var izturēt maksimālo 16A slodzi, kas dod jums daudz uzklāšanas iespēju.

Zīmolu Gosunds
Modelis EP8
Gabalu skaits iepakojumā 1
Strāva 16.A
Maksimālā jauda 3680W
Dimensijas ∅55*55*74mm
Materiāls Ugunsdrošs PC V0
Spriegums 220-240V
Wi-Fi 2,4 GHz 802.11b/g/n
Wi-Fi mikroshēmojums RTL8720CF
Lietotne Gosund / Gudra dzīve / TUYA
Saderības Amazon Alexa un Google palīgs
Drošības tips LED
Taimera slēdzis
Statusa signalizācija LED
Strāvas enerģijas mērīšana
Zemējuma caurums

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas