Izvēlne
Your Cart

Gosund Smart Switch WiFi Gosund SW3, Tuya

Gosund Smart Switch WiFi Gosund SW3, Tuya
Gosund Smart Switch WiFi Gosund SW3, Tuya
Gosund Smart Switch WiFi Gosund SW3, Tuya
Gosund Smart Switch WiFi Gosund SW3, Tuya
Gosund Smart Switch WiFi Gosund SW3, Tuya
Gosund Smart Switch WiFi Gosund SW3, Tuya
Gosund Smart Switch WiFi Gosund SW3, Tuya
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: Gosund
  • Kods: SW3
  • EAN: 6972391280177
  • Cena par: SW3
6,87€
Bez nodokļa: 5,68€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Jūsu ierīču tālvadība

Gosund SW3 ir WiFi relejs, kas atrodas starp strāvas avotu un ierīci, kuru vēlaties ērti vadīt. Izmantojot šo risinājumu, mēs varam palaist jebkuru aprīkojumu mūsu mājās, izmantojot Gosund viedtālruņa lietotni vai Tuya Smart. Ierīces lietošanas ērtums, milzīgās iespējas un kompaktais dizains padara to par neaizstājamu papildinājumu jūsu mājām.

Darbības vienkāršība

Lietotne ļauj attālināti kontrolēt Gosund releju no jebkuras vietas. To var atrast Google Play veikalā vai App Store. Nebaidieties no konfigurācijas problēmām - programmatūra sniedz konkrētus norādījumus par to, kā izveidot savienojumu ar izvēlēto aprīkojumu. Ar lietotnes palīdzību ir iespējams arī ieplānot konkrētas ierīces palaišanu noteiktā laikā. Varat arī kopīgot to ar citiem ģimenes locekļiem, lai arī viņi varētu baudīt vieglu un ērtu vadību.

Balss vadība

Gosund SW3 relejs var darboties arī ar balss vadības sistēmām, piemēram, Google Assistant vai Amazon Alexa. Tas dod jums vēl vairāk iespēju attālināti vadīt ierīces. Tikai ar vienkāršu komandu jūs varat pielāgot to darbību - jums pat nav jāceļas no krēsla vai dīvāna!

Vairākas ērtības

Projektējot releju, ir padomāts par visu, lai nodrošinātu jums maksimālas ērtības. Diapazons līdz 45 metriem no maršrutētāja garantē vēlamo uzticamo darbību. Īpaša gaismas diode, kas norāda ierīces darbības statusu, sniegs jums nepieciešamo informāciju. Kompaktais izmērs un vienkāršā forma nozīmē, ka relejs neaizņems pārāk daudz vietas jūsu mājās - to var uzstādīt visur, kur vēlaties!

Perfekta organizācija

Tuya Smart lietotne dod jums iespēju sadalīt ierīces pat 30 kategorijās. Novērošana, gaisa kondicionēšana, jauda - organizējiet savu aprīkojumu tā, kā vēlaties. Pielāgojiet releja darbību atbilstoši savām vajadzībām un izbaudiet perfektu organizāciju!

Plašs pielietojums

Gosund SW3 releju var izmantot gan mājās, gan birojā. Tas ļauj kontrolēt jebkuru ierīci ar barošanas avotu 100 ~ 240V un strāvu līdz 10A, ļaujot integrēt aptuveni 11 000 ierīču.

Ražotāju Gosunds
Modelis SW3
Materiāls Dators V0
Maksimālā strāva 10 Ā
Saderības Amazon Alexa, Google sākums
Dimensijas 9 x 4,5 x 3 cm
Lietojumprogrammu TuyaSmart, Gosund
Līdzekļi Taimeris/grafiki

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas