Izvēlne
Your Cart

Imou B5 Smart LED Spuldze Wi-Fi

Imou B5 Smart LED Spuldze Wi-Fi
Imou B5 Smart LED Spuldze Wi-Fi
Imou B5 Smart LED Spuldze Wi-Fi
Imou B5 Smart LED Spuldze Wi-Fi
Imou B5 Smart LED Spuldze Wi-Fi
Imou B5 Smart LED Spuldze Wi-Fi
Imou B5 Smart LED Spuldze Wi-Fi
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: IMOU
  • Kods: CL1B-5-E27
  • EAN: 6971927231676
  • Cena par: CL1B-5-E27
10,44€
Bez nodokļa: 8,63€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Nodrošiniet optimālu apgaismojumu. Imou B5 viedā spuldze ar E27 vītni ļauj regulēt gaismas spilgtumu un krāsu temperatūru, kā arī ļauj mainīt tās krāsu. To var kontrolēt, izmantojot lietotni Imou Life vai pat balss komandas - tā ir saderīga ar Amazon Alexa palīgu. Kontrolējiet savas ierīces grupās, izmantojiet viedās ainas un izveidojiet darba grafikus - iespējas ir gandrīz bezgalīgas!
Vai plānojat romantiskas vakariņas vai mājas ballīti? Vai jūs strādājat attālināti? Vai varbūt vakars ir ieradies, un jūs vēlaties mazliet atpūsties? B5 spuldze ļauj pielāgot apgaismojumu, lai atbilstu jebkuram gadījumam! Tikai ar dažiem klikšķiem uz app, jūs varat pielāgot spilgtumu gaismas (līdz 806 lm) vai tās krāsu temperatūru (2700-6500K). Jūs varat arī izvēlēties no 16 miljoniem krāsu.

Nodrošiniet neaizmirstamu atmosfēru jebkurā situācijā. Spuldze piedāvā vairākas viedās ainas, kuras atradīsit lietotnē. Izvēlieties kādu no pieejamajām iespējām un pārliecinieties, ka jums ir ideāls apgaismojums katram gadījumam! Ziemassvētki vai varbūt Halovīni? Uzziniet, cik viegli ir radīt pareizo atmosfēru ar gaismu!

Nebaidieties, ka rodas problēmas ar ierīces iestatīšanu. Viss, kas jums jādara, ir ieskrūvēt spuldzi, lejupielādēt Imou Life lietotni un pēc tam izpildiet norādījumus, kas tiks parādīti viedtālruņa ekrānā. Tikai daži vienkārši soļi atdala jūs no viedā apgaismojuma jūsu mājās! Tomēr tas nav ērtības beigas. Jūs varat arī savienot līdz 6 spuldzēm kopā un kontrolēt tās grupās.
Pielāgojiet apgaismojumu savam grafikam. Lietotne ļauj jums izveidot darba grafikus izvēlētajām ierīcēm. Piemēram, jūs varat iestatīt gaismas, lai tās automātiski ieslēgtos pulksten 8: 00, kad jūs piecelties un izslēdzaties pulksten 11: 00, kad dodaties gulēt. Dodamies brīvdienās? Iestatiet spuldzi, lai simulētu savu klātbūtni mājā - tas atturēs potenciālo zagli.
Jūs gatavojat ēdienu, rokas ir aizņemtas, un jūs varētu izmantot nedaudz gaišāku gaismu? Vai varbūt jūs guļat uz dīvāna, tālrunis ir ārpus jūsu sasniedzamības un vēlaties ieslēgt apgaismojumu? Nav problēmu - B5 spuldze ir saderīga ar Amazon Alexa balss palīgu, tāpēc jūs varat to kontrolēt ar savu balsi. Tagad viss, kas nepieciešams, ir vienkārša komanda, lai izslēgtu gaismas vai aktivizētu viedo ainu, nepārvietojoties!


Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas