Izvēlne
Your Cart

Nitebird viedā spuldze LED NiteBird WB4 (RGB) E27 Tuya

Nitebird viedā spuldze LED NiteBird WB4 (RGB) E27 Tuya
Nitebird viedā spuldze LED NiteBird WB4 (RGB) E27 Tuya
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: NiteBird
  • Kods: WB4
  • EAN: 6972391280054
  • Cena par: WB4
7,99€
Bez nodokļa: 6,60€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


NiteBird WB4 (RGB) E27 Tuya viedā LED spuldze

WB4 no NiteBird ir viedā LED spuldze ar E27 vītni. Tas dod līdz 800 lūmeniem gaismas, un tā kalpošanas laiks ir aptuveni 20 000 stundu. Tas arī ļauj jums izvēlēties no 16 miljoniem krāsu un pielāgot gaismas spilgtumu un krāsu temperatūru. Turklāt tālvadības pults, izmantojot lietotni, padara to ērti lietojamu, un plānošanas funkcija ir papildu ērtības. Turklāt jūs varat viegli darbināt spuldzi ar balss komandām - tā ir saderīga ar Amazon Alexa un Google palīgu.

Gosund-Nitebird/WB4/9

Darbojieties, lai kur jūs atrastos

Tieši izmantojot lietotni Gosund vai Smart Life (Tuya App), mēs varam ieslēgt/izslēgt gaismu, pielāgot tās spilgtumu, krāsu temperatūru un krāsu, kā arī ieplānot dažādus darbības scenārijus. Ir arī vairākas gudras ainas, no kurām izvēlēties. Pēc produkta savienošanas ar vietējo tīklu un pievienošanas lietotnei mēs varam to kontrolēt no jebkuras vietas uz zemes, kur mums ir piekļuve internetam. Ierīce darbojas ar jaunākajām sistēmām: Gosund, IFTTT, Amazon Alexa un Goggle Assistant.

Gosund-Nitebird/WB4/12

Viegli lietojams

Gosund Smart Life lietotne ir pieejama poļu valodā, un papildus standarta ierīču ieslēgšanai un izslēgšanai tā piedāvā arī plānošanu, tāpēc pievienotās spuldzes var automātiski ieslēgt un izslēgt noteiktos laikos. Varat arī ieprogrammēt WB4 darbību savās mājās, lai simulētu iemītnieka klātbūtni, atvieglojot potenciālā ielaušanās novēršanu. Ierīces ir iespējams sinhronizēt arī ar mūziku - ideāli piemērots ballītei! NiteBird aprīkojums darbojas tikai 2, 4 GHz WLAN tīklos.

Gosund-Nitebird/WB4/10

Komplekta saturs

  • WB4 spuldze x1
  • Lietošanas instrukcija poļu valodā x1
Ražotājs NiteBird
Modelis NiteBird WB4
Diegs E27
Krāsas 16 miljoni krāsu
Spriegums 220 V
Spilgtums 800 lūmeni (ekvivalents 75 W kvēlspuldzei)
Savienojumi Wi-Fi (2,4 GHz)
Jauda 8 W
Kalpošanas 20 000 stundas
Gaiša krāsa 2700 Kb
Lietojumprogrammu Gosund, Smart Life (Tuya lietotne)
Svars 225 g
Dimensijas 14x9,5x7 cm

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas