Izvēlne
Your Cart

Tessan sienas ligzda TS-321-DE

Tessan sienas ligzda TS-321-DE
Tessan sienas ligzda TS-321-DE
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: TESSAN
  • Kods: TS-321-DE
  • EAN: 6975799312099
  • Cena par: TS-321-DE
9,91€
Bez nodokļa: 8,19€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Tessan sienas ligzda TS-321-DE

TESSAN TS-321-DE sienas kontaktligzda ļaus jums ērti darbināt izvēlētās ierīces un ietaupīt vietu. Tas piedāvā 2 maiņstrāvas kontaktligzdas un 2 USB-A portus, lai vienlaikus varētu tam pievienot līdz 4 ierīcēm. Tas izceļas arī ar vieglu, ērtu dizainu - ja nepieciešams, varat to viegli paņemt līdzi uz biroju vai atvaļinājumā.

Tessan/TS-321-DE-white/2

Vienlaicīgi pievienojiet līdz 4 ierīcēm

Jums vairs nav nepieciešams aizņemt vairāk kontaktligzdu, lai uzlādētu vai darbinātu vairākas ierīces. Vienkārši izmantojiet TS-321-DE, kas ir aprīkots ar 2 maiņstrāvas kontaktligzdām un 2 USB-A portiem! Tas izceļas arī ar maksimālo jaudu līdz 4,000 W, kas nozīmē, ka jūs varat viegli pievienot lielāko daļu ierīču - no viedtālruņiem un klēpjdatoriem līdz kafijas automātiem un mikroviļņu krāsnīm. Tas padara produktu lieliski piemērotu birojam, virtuvei, vannas istabai, guļamistabai un daudz kam citam!

Tessan/TS-321-DE-white/3

Kompakts dizains

Neskatoties uz šādām lieliskām iespējām, kontaktligzda ir ļoti viegla un ērta. Tas sver tikai 166 g, un tā izmēri ir 10,6 x 5,2 x 5,9 cm. Tā rezultātā tas neaizņem pārāk daudz vietas, un tā transportēšana vispār nav problēma - jūs varat to viegli ievietot mugursomā, somā vai koferī, lai pēc tam to paņemtu līdzi uz viesnīcu, kopmītni vai biroju.

Tessan/TS-321-DE-white/4

Izsmalcināts katrā detaļā

TS-321-DE ir izstrādāts tā, lai jūs bez problēmām varētu pieslēgt dažādas iekārtas. Jums nav jāuztraucas, ka vienas pievienotas ierīces kontaktdakša aizsprostos citu kontaktligzdu un neļaus jums to izmantot. Produktam ir arī neliels iebūvēts gaismas indikators, kas rada maigu gaismu ar zemu spilgtumu - tas netraucēs jūs naktī.

Tessan/TS-321-DE-white/7

Zīmolu TESSAN
Modelis TS-321-DE
Krāsa Balts
Pieejamās pieslēgvietas 2x USB-A, 2x maiņstrāvas kontaktligzda
Jauda 4000 W maks.
slodze 16 Ā
Dimensijas 10,6 x 5,2 x 5,9 cm
Svars 166 g

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas