Izvēlne
Your Cart

Avatto viedā WiFi sienas ligzda Avatto N-WOT10-EU-B TUYA (melna)

Avatto viedā WiFi sienas ligzda Avatto N-WOT10-EU-B TUYA (melna)
Avatto viedā WiFi sienas ligzda Avatto N-WOT10-EU-B TUYA (melna)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: AVATTO
  • Kods: N-WOT10-EU-B
  • EAN: 6976037360551
  • Cena par: N-WOT10-EU-B
12,68€
Bez nodokļa: 10,48€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Viedā WiFi sienas ligzda Avatto N-WOT10-EU-B TUYA (melna)

Izveidojiet sev gudru māju, kurā dzīvojat labi. Avatto viedā sienas ligzda ļaus jums attālināti kontrolēt ar to savienotās ierīces - piemēram, izmantojot lietotni TUYA / Smart Life vai balss palīgu (Amazon Alexa, Google palīgs). Izveidojiet darba grafikus, izmantojiet taimerus un dalieties kontrolē ar citiem ģimenes locekļiem! Produkts ir arī ļoti viegli uzstādāms un kompakts.

Avatto/N-WOT10-EU-B/4

Tālvadības pults

Vai jūs jau esat ceļā uz darbu un nevarat atcerēties, vai pirms aiziešanas izslēdzāt televizoru? Tagad viss, kas jums jādara, ir jāsasniedz viedtālrunis! Avatto ligzda ir saderīga ar lietotni TUYA / Smart Life, tāpēc jūs varat attālināti kontrolēt tai pievienoto aprīkojumu. Tātad jūs jebkurā laikā varat ieslēgt vai izslēgt izvēlētās ierīces!

Avatto/N-WOT10-EU-B/6

Vēl vairāk iespēju ar lietotni

Ja vēlaties, kopīgojiet savas ierīces lietotnē ar pārējiem ģimenes locekļiem, lai arī viņi varētu tās vadīt attālināti. Varat arī izveidot taimerus un darba grafikus, kā arī savienot kontaktligzdu ar citām viedierīcēm jūsu mājās un automatizēt to darbību. Lieciet lampai ieslēgties pulksten 6:30, kad pieceļaties, un televizors un dzīvojamās istabas gaismas ieslēdzas, ieejot mājā pēc atgriešanās mājās no darba!

Avatto/N-WOT10-EU-B/3

Vadība ar balss komandām

Atbrīvojiet rokas un izbaudiet vēl ērtāku ierīču vadību. Vai jūs ērti sēžat uz dīvāna, jums nav pa rokai viedtālrunis un vēlaties ieslēgt gaismas? Vai varbūt jūs vienkārši gatavojat kaut ko un jums ir nepieciešams ātri sākt mikroviļņu krāsni? Nav problēmu - kontaktligzda ir saderīga ar Google Assistant un Amazon Alexa balss palīgiem. Tagad viss, kas nepieciešams, ir vienkārša komanda, lai ieslēgtu vai izslēgtu izvēlēto ierīci!

Avatto/N-WOT10-EU-B/1

Pārdomāts dizains

Izejas izgatavošanai tika izmantoti augstas kvalitātes materiāli (piemēram, rūdīts stikls), kas nozīmē tā izturību. Produkts ir arī ļoti viegli uzstādāms un tīrāms. Turklāt jūs varat to piestiprināt tieši pie sienas, lai tas neizceltos un aizņemtu mazāk vietas. Ir arī īpaša bloķēšanas ierīce, kas ļaus jums nodrošināt kontaktligzdu bērniem.

Avatto/N-WOT10-EU-B/2

Zīmolu Avatto
Modelis N-WOT10-EU-B
Krāsa Melns
Ieejas spriegums 100-240 V, 50/60 Hz maiņstrāva
slodze 16 A 240 V maiņstrāva
Maksimālā jauda 3500 W
Zemējuma Standarts
Wi-Fi standarts 2,4 GHz Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n
Enerģijas patēriņš darbības laikā < 1,2 W
Enerģijas izmantojums gaidstāves režīmā < 0,6 W
Kalpošanas Aptuveni 100 000 lietojumu
Materiāls Rūdīts stikls + dators
Dimensijas 86 x 86 x 45 mm
Darba temperatūra No -20°C līdz 70°C
Atbalstītās sistēmas iOS, Android
Lietojumprogrammu TUYA / Gudra dzīve
Saderības Amazon Alexa, Google sākums

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas