Izvēlne
Your Cart

Pawbby Smart Pet Bowl Pawbby

Pawbby Smart Pet Bowl Pawbby
Pawbby Smart Pet Bowl Pawbby
Pawbby Smart Pet Bowl Pawbby
Pawbby Smart Pet Bowl Pawbby
Pawbby Smart Pet Bowl Pawbby
Pawbby Smart Pet Bowl Pawbby
Pawbby Smart Pet Bowl Pawbby
Pawbby Smart Pet Bowl Pawbby
Pawbby Smart Pet Bowl Pawbby
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: PAWBBY
  • Kods: MG-ZN001-EU
  • EAN: 6971747870864
  • Cena par: MG-ZN001-EU
35,93€
Bez nodokļa: 29,70€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Pawbby viedā svēršanas bļoda suņiem un kaķiem

Vai zinājāt, ka mājdzīvnieku aptaukošanās var izraisīt daudzas nepatīkamas slimības? Rūpējieties par sava mājdzīvnieka pareizu uzturu un izvairieties no līdzīgām problēmām! Jums palīdzēs Pawbby zīmola svēršanas trauks - produkts sver pārtikas porcijas ar precizitāti 1g, un mērījumu rezultāti tiek parādīti 3 collu LED ekrānā. Varat arī izvēlēties no 4 vienībām, piemēram, g, ml, lb un oz. Izmēģiniet arī lietotni Pawbby Care, kas ļauj izveidot optimālu barošanas plānu jūsu mājdzīvniekam.

Iespaidīga precizitāte

Bļoda ir aprīkota ar skalu ar iebūvētu sensoru un pretiejaukšanās mikroshēmu, tāpēc tā nosver tajā ievietoto ēdienu ar precizitāti 1g. Produkts piedāvā arī viegli lasāmu 3 collu displeju, kas ļauj ērti nolasīt mērījumus. Varat arī mainīt vienību - pieejamās iespējas ietver gramus (g), mililitrus (ml), unces (oz) un mārciņas (lb). Tas nozīmē, ka Pawbby bļoda lieliski darbosies dažādos scenārijos!

Uzlabota būvniecība

Bļodā tiek izmantots augstas kvalitātes 304 nerūsējošais tērauds, kas nozīmē, ka to var izmantot saskarē ar pārtiku. Turklāt jūs varat to viegli noņemt no pārējās ierīces un mazgāt zem tekoša ūdens. Produkts izceļas arī ar pārdomātu 7° izliektu dizainu, tāpēc jūsu mājdzīvnieks to var ērti izmantot, neriskējot ar muguras problēmām. Ierīcei ir arī ilgs darbības laiks - jums nav pārāk bieži jāmaina baterijas (3x AA 1.5V).

Plānojiet sava mājdzīvnieka uzturu, izmantojot lietotni

Rūpējieties par sava mājdzīvnieka veselīgu uzturu un neļaujiet tam riskēt ar aptaukošanos. Jums palīdzēs īpašā lietotne Pawbby Care! Vienkārši ievadiet tajā savu mājdzīvnieku informāciju un saņemiet noderīgus padomus, ar kuru palīdzību jūs varat izveidot viņam pareizo uztura plānu. Varat arī savienot bļodu pārī ar viedtālruni (izmantojot Bluetooth), lai reāllaikā uzraudzītu, cik daudz pārtikas jūsu mājdzīvnieks ir ēdis. Piezīme: šī funkcija ir pieejama tikai vienam mājdzīvniekam.

Zīmolu Pawbby
Vārds Pawbby Smart mājdzīvnieku bļoda
Modelis MG-ZN001-ES
Barošanas AA 1.5V akumulators x3
Svara vienības g, lb, oz, ml
Pieaugums 1g
Svēršanas diapazons 5-2000g
Bezvadu savienojamība Bluetooth 5,0
Materiāls ABS (ierīce), 304 nerūsējošais tērauds (bļoda)
Dimensijas 180 x 180 x 83mm
Lietojumprogrammu Pawbby aprūpe
Saderības Android 4.4 vai jaunāka versija, iOS 9.0 (iPhone 5S un jaunākas versijas) un jaunākas versijas, Bluetooth 4.0 un jaunākas versijas

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas