Izvēlne
Your Cart

Petwant F4 Barības Dozators

Petwant F4 Barības Dozators
Petwant F4 Barības Dozators
Petwant F4 Barības Dozators
Petwant F4 Barības Dozators
Petwant F4 Barības Dozators
Petwant F4 Barības Dozators
Petwant F4 Barības Dozators
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: PETWANT
  • Kods: F4
  • EAN: 5907489606127
  • Cena par: F4
68,37€
Bez nodokļa: 56,50€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Parūpējieties par sava mājdzīvnieka pareizu uzturu, izmantojot PetWant F4-LCD automātisko barības padevēju. Jaunās tehnoloģijas palīdz ikviena mājsaimniecības locekļa dzīvē, tagad arī mājdzīvnieku dzīvē — vienkārši iestatiet ēdienreizes devu līdz 4 reizes dienā un porciju skaitu, lai nodrošinātu, ka jūsu mājdzīvniekam ir vienmērīga un pareiza piekļuve barībai.

Bezvadu barošanas avots

Izmantojot Karma F4 — LCD padevēju, jums nebūs jāuztraucas par enerģijas iztukšošanu. Papildus strāvas padevei jums ir iespējas ievietot padevējā baterijas, ja jūsu prombūtnes laikā rodas strāvas padeves pārtraukums. Jūsu mājdzīvniekam vienmēr būs pieejama barība.

Pieskaņots jūsu mājdzīvniekam

F4-LCD ir paredzēts uzstādīšanai uz jūsu mājdzīvnieka būra vai aizgalda. Tādā veidā jūsu mājdzīvnieks vienmēr asociēsies ar to, kur atrodas viņa ēdiens. Padeves tvertnē var ievietot līdz 2,3 l sausās barības, lai pabarotu dažāda lieluma mājdzīvniekus bez nepieciešamības to pārbarot.

Intuitīvs displejs

Iebūvētais LCD displejs ir ļoti ērti lietojams – gluži kā elektroniskais pulkstenis. Jūs varat viegli ieprogrammēt porciju devu un to, kurā laikā tas tiks darīts.

Padevēja spēks

Pateicoties F4-LCD lielajam motora spēkam, barības lielumam nav nozīmes — barības porcijas vienmēr tiks padotas regulāri un bez pārtraukuma. Jūs neuztraucieties par pārmērīgu barošanu vai pārāk mazām porcijām jūsu mājdzīvniekam.

Izpilde: ABS+PP
Izmēri 230x215x400 mm
Jauda 2,3L
Svars 1,35 kg
Mērķis Sausā barība
Enerģijas padeve 5V 1A

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas