Izvēlne
Your Cart

Briežu blenderis Deerma NU05

Briežu blenderis Deerma NU05
Briežu blenderis Deerma NU05
Briežu blenderis Deerma NU05
Briežu blenderis Deerma NU05
Briežu blenderis Deerma NU05
Briežu blenderis Deerma NU05
Briežu blenderis Deerma NU05
Briežu blenderis Deerma NU05
Briežu blenderis Deerma NU05
Briežu blenderis Deerma NU05
Briežu blenderis Deerma NU05
Briežu blenderis Deerma NU05
Briežu blenderis Deerma NU05
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: DEERMA
  • Kods: NU05
  • EAN: 6955578034954
  • Cena par: NU05
22,25€
Bez nodokļa: 18,39€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Deerma NU05 - Jūsu sapņu blenderis

Uzlabotais Deerma blenderis ļaus ātri un ērti pagatavot iecienītākos kokteiļus, lai kur jūs atrastos. Tas ir izgatavots no izturīgiem materiāliem, kas garantē efektīvu, uzticamu darbību. Bezvadu blenderis, kas aprīkots ar jaudīgu, zobainu asmeni un uzlādējamu akumulatoru līdz pat 15 darba dienām, apmierinās visas jūsu cerības un ļaus katru dienu baudīt gardus, veselīgus kokteiļus.

Izbaudiet vitamīnu dienas devu

Pateicoties uzticamajam blenderim, jūs varat dzert svaigus kokteiļus būtībā katru dienu. Tas ir ātrs, vienkāršs un patīkams veids, kā rūpēties par savu veselību. Deerma palīdzēs jums nodrošināt savu ķermeni ar vitamīnu dienas devu. Ar šo ierīci jūs varat viegli pagatavot diētisko kokteili, atsvaidzinošu sulu vai bērnu biezeni - iespējas ir bezgalīgas! Blendera kausa ietilpība ir līdz 400 ml - tas ir optimālais daudzums, kas ļaus izvairīties no dzēriena oksidēšanās un baudīt gan tā garšīgo garšu, gan svaigumu.

Ērta un droša vadāmība

Ierīce ieslēdzas, divreiz nospiežot lielo pogu. Tas novērš nejaušu mehānisma aktivizēšanu un palielina drošību. Īpaša aizsardzības sistēma papildus padara neiespējamu blendera ieslēgšanu, kad tā kauss nav uzstādīts. Tas viss padara ierīci ne tikai ērti lietojamu, bet arī nerada risku lietotājiem.

Izmantojiet ātrās uzlādes priekšrocības

Jaudīgais 1500 mAh akumulators uzlādēsies apmēram 3 stundu laikā. Pēc šī laika jūs varat pagatavot līdz 8 glāzēm svaiga dzēriena. Tādā veidā gandrīz katrā situācijā jūs uzreiz nodrošināsiet savu ķermeni ar milzīgu vitamīnu devu! Turklāt blenderis ir aprīkots ar aizsardzības sistēmu, kas norāda uz zemu akumulatora uzlādi, kas ļauj pagarināt tā kalpošanas laiku.

Tas pat zibenīgi tiek galā ar ledu

Ārkārtīgi efektīvu mašīnas darbību nodrošina jaudīgs 21 000 apgr./min motors, kas uzreiz iedarbina dubultzobu asmeni. Pateicoties tam, blenderis sasmalcina dārzeņus, augļus un pat sasmalcina ledus gabaliņus apmēram 10 sekundēs! Tātad jūs varat ātri un ērti pagatavot precīzu smūtiju, kas jums patīk vislabāk.

Kokteilis, kas ir tik delikāts kā sapnis

Uzlabotā četrkāršā virpuļmaisīšanas sistēma garantē efektīvu blendera darbību. Jūs varat būt pārliecināti, ka jūsu dārzeņi vai augļi tiks pareizi sasmalcināti, un kokteilis būs tik gluds un maigs, cik vien iespējams. Aizmirstiet par dzēriena nepievilcīgo atslāņošanos vai neprecīzi sajauktajām daļiņām. Sajaukšanās ar Briežiem jūs iepriecinās!

Sajauciet, kur vēlaties

Bezvadu blenderis Deerma sver tikai 0,6 kg - pat mazāk nekā parasts klēpjdators. Tas ir arī ļoti kompakts un ērts. Tas ne tikai neaizņems pārāk daudz vietas jūsu virtuvē, bet arī var to viegli ievietot mugursomā vai somā un aizvest visur, kur vēlaties doties - uz sporta zāli, atvaļinājumā vai darbā. Deerma ļaus jums baudīt veselīgus kokteiļus jebkurā vietā un laikā.

Jūsu iecienītākie kokteiļi vienmēr ir līdzi

KKīmaisītāja kauss ir izgatavots no viegla, viegli tīrāma un veselībai droša PCTG materiāla. Komplektā atradīsit arī atbilstošu vāku. Tam ir īpaši nostiprināts caurums un tas atgādina tos, ko izmanto profesionālos, sporta dzērienos. Tas garantē uzticamu sasprindzinājumu. Pateicoties tam, jūs varat ērti ņemt līdzi savu iecienītāko dzērienu visur, kur vēlaties doties, nebaidoties saslapināt somu vai mugursomu.

Zīmolu Brieži
Modelis NU05
Nominālā jauda 140W
Svars 0,6kg
Nominālais spriegums 7,4 V
Uzlādes spriegums 5V
Akumulatora ietilpība 1500mAh
Akumulatora darbības laiks Aptuveni 15 dienas/8 pilni vāciņi
Jaudas 400ml

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas