Izvēlne
Your Cart

Deerma MQ600 Pūku noņēmējs

Deerma MQ600 Pūku noņēmējs
Deerma MQ600 Pūku noņēmējs
Deerma MQ600 Pūku noņēmējs
Deerma MQ600 Pūku noņēmējs
Deerma MQ600 Pūku noņēmējs
Deerma MQ600 Pūku noņēmējs
Deerma MQ600 Pūku noņēmējs
Deerma MQ600 Pūku noņēmējs
Deerma MQ600 Pūku noņēmējs
Deerma MQ600 Pūku noņēmējs
Deerma MQ600 Pūku noņēmējs
Deerma MQ600 Pūku noņēmējs
Deerma MQ600 Pūku noņēmējs
Deerma MQ600 Pūku noņēmējs
Deerma MQ600 Pūku noņēmējs
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: DEERMA
  • Kods: MQ600
  • EAN: 6955578033483
  • Cena par: MQ600
15,29€
Bez nodokļa: 12,64€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Deerma MQ600 pūku noņēmējs 

Jūsu saburzītās drēbes drīz var izskatīties kā jaunas. Deerma MQ600 drēbju skuveklis ir aprīkots ar augstas veiktspējas motoru, kas darbojas ar ātrumu līdz 7000 apgr., un garantē nepārspējamu veiktspēju. Tas sver tikai 160 g un ir patiešām kompakts – tas var pavadīt gandrīz jebkur. Tas piedāvā arī 2 galvas. Ierīce tiek darbināta no USB — vienkārši pievienojiet to adapterim vai barošanas blokam. Ar iebūvētu uzlādējamu akumulatoru tas var darboties arī bezvadu režīmā.

2 galvas īpašiem uzdevumiem

Tavs mīļākais džemperis rūkas? Vai uz tavas elegantās blūzes ir parādījušās pūkas un izvirzīti pavedieni? Vairs nav problēma! Ar Deerma skuvekli ir nepieciešamas tikai 3 minūtes, lai jūsu drēbes izskatītos kā jaunas. Ierīce ir aprīkota ar 2 galviņām, kuras varat izmantot alternatīvi, atkarībā no jūsu vajadzībām. Viens no tiem ir paredzēts ātrai plūksnu noņemšanai. Otru izmanto plūksnu un diegu saķerei.

Ērts lietošanā

Deerma MQ600 drēbju skuveklis izceļas ar izsmalcinātu, pārdomātu dizainu. Tas lieliski iederas jūsu rokā un ir neticami ērts lietošanā. Tātad jūs varat sakārtot daudz drēbju vienā piegājienā! Tas ir viegls un kompakts, lai jūs vienmēr varētu to turēt pa rokai. Skuvekli ir viegli nēsāt līdzi, izmantojot īpašu siksniņu, kas ļauj to pakārt uz plaukstas locītavas vai piestiprināt pie somas.

Efektīva un klusa

Tagad jūs varat skatīties TV seriālu vai klausīties mūziku, vienlaikus novēršot grumbas bez pārtraukuma. Deerma skuveklis darbojas ārkārtīgi klusi – jūs netraucēs kaitinošs troksnis. Tas ir iespējams, pateicoties izcilas kvalitātes motoram, kas darbojas ar ātrumu līdz 7000 apgr./s, neradot lielu troksni.

Var darboties bezvadu režīmā

Vai jūs novērtējat brīvību, ko sniedz bezvadu risinājumi? Deerma MQ600 apģērbu skuveklis jūs nepievils! Tas ir aprīkots ar ilgstošu akumulatoru, kas ar vienu uzlādi nodrošina līdz 45 minūtēm. Ja vēlaties, varat arī pievienot ierīci strāvas avotam un izmantot to šādā veidā. Iebūvētais USB ports ļauj ērti uzlādēt skuvekli ne tikai ar adapteri, bet arī, piemēram, ar powerbanku vai klēpjdatoru.

Ciets un izturīgs

Šī praktiskā ierīce jums labi kalpos ilgu laiku. Tas ir izgatavots no izcilas kvalitātes materiāliem, kas ir ārkārtīgi izturīgi un ļauj efektīvi un droši noņemt grumbas vienlaikus. Īpašais siets un griešanas galva ir izgatavoti no augstas kvalitātes 304 nerūsējošā tērauda, ​​savukārt ierīces korpuss ir izgatavots no bojājumiem izturīgas ABS plastmasas. MQ600 ir arī droši lietojams. Ja tērauda sieta ir kaut nedaudz vaļīga, skuveklis nekavējoties pārtrauks darboties. Papildu vāciņš aizsargā ierīci no putekļiem.

 

Zīmols Deerma
Vārds Deerma savārstījums
Modelis DEM-MQ600
Nominālā jauda 3W
Nominālais spriegums 3,7 V
Uzlādes spriegums 5V
Uzlādes laiks Apmēram 2h
Darba laiks Līdz 45 minūtēm
Svars Apmēram 160 g
Izmēri 110x80x80mm
Materiāls ABS, PC, nerūsējošais tērauds

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas