Izvēlne
Your Cart

Techwood Electric Raclette grils 4 cilvēkiem Techwood TRA-47P

Techwood Electric Raclette grils 4 cilvēkiem Techwood TRA-47P
Techwood Electric Raclette grils 4 cilvēkiem Techwood TRA-47P
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: TECHWOOD
  • Kods: TRA-47P
  • EAN: 3760301551126
  • Cena par: TRA-47P
28,87€
Bez nodokļa: 23,86€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Techwood TRA-47P: Raclette grils 4 personām.

Šis novatoriskais Raclette grils ir izstrādāts, lai sniegtu unikālu kulinārijas baudījuma pieredzi jums un jūsu mīļajiem. Šis elegantais un praktiskais modelis apvieno modernu dizainu ar progresīvām tehnoloģijām, lai nodrošinātu ne tikai garšīgu, bet arī drošu gatavošanas pieredzi. Techwood TRA-47P Raclette Grill ir ne tikai lielisks gatavošanas rīks, bet arī brīnišķīgs ieguldījums kopīgos mirkļos, kas pavadīti mīļoto uzņēmumā. Atrodiet iedvesmu jaunām garšām un priekiem ar šo unikālo ierīci, kas sniegs jums unikālu kulinārijas baudas pieredzi.

Techwood/TRA-47P/1

Techwood TRA-47P unikālās iezīmes, kas to atšķir no pārējiem

Techwood TRA-47P Raclette Grill, ko darbina standarta 230V-50Hz spriegums, piedāvā 600W jaudu, kas nodrošina ātru un vienmērīgu grila virsmas sildīšanu. Ar šo sniegumu jūs varat viegli pagatavot dažādus ēdienus, sākot no sulīgas gaļas līdz gardiem dārzeņiem, visi vienā vienībā. Techwood TRA-47P ir aprīkots arī ar vairākām papildu funkcijām, kas padarīs jūsu ēdienu gatavošanu vēl ērtāku. Noņemamais gatavošanas akmens ļaus jums izbaudīt autentisku ēdiena garšu, kas pagatavots uz plītiņas. Turklāt siltumizolētie rokturi garantē drošu lietošanu, novēršot apdegumu risku. Ērti darbināms slēdzis ar indikatoru ļaus jums viegli kontrolēt ierīces statusu. Ir arī vērtīgi nodrošināt lietošanas drošību. Tāpēc Techwood TRA-47P ir aprīkots ar termisko aizsardzību, kas pārkaršanas gadījumā automātiski izslēgs ierīci, nodrošinot mieru ēdiena gatavošanas laikā.

Techwood/TRA-47P/2

Sagatavojiet sociālos un ģimenes saietus pilnīgi jaunā līmenī!

Šī ierīce tika izveidota, domājot par jūsu sociālajām un ģimenes sapulcēm. Komplektā ietilpst līdz pat četrām īpaši pārklātām pannām, kas ļauj katram viesim pagatavot savus iecienītākos ēdienus pēc savas patikas. Neatkarīgi no tā, vai dodat priekšroku gaļai, dārzeņiem vai varbūt vēlaties izmēģināt radošas garšu kombinācijas, Techwood TRA-47P ļaus jums apmierināt katra jūsu grupas cilvēka gaumi.

Zīmolu Tehniskā koksne
Modelis TRA-47P
Barošanas 230V- 50Hz
Jauda 600W
Papildu funkcijas Noņemams gatavošanas akmens
Izolācijas rokturi
Slēdzis ar indikatora gaismu
Termiskā aizsardzība
4 Pannas ar nelipīgu pārklājumu

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas