Izvēlne
Your Cart

Techwood galda grils Techwood TBQ-816

Techwood galda grils Techwood TBQ-816
Techwood galda grils Techwood TBQ-816
Techwood galda grils Techwood TBQ-816
Techwood galda grils Techwood TBQ-816
Techwood galda grils Techwood TBQ-816
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: TECHWOOD
  • Kods: TBQ-816
  • EAN: 3760115718166
  • Cena par: TBQ-816
21,47€
Bez nodokļa: 17,74€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Techwood TBQ-816 galda elektriskais grils.

Atklājiet jaunu garšas dimensiju un revolucionāru risinājumu veselīgas gatavošanas cienītājiem ar grilu TBQ-816. Tās lielā grilēšanas virsma ļauj pagatavot gardus ēdienus visai ģimenei. Regulējamais režģis nodrošina pilnīgu kontroli pār grilēšanas procesu. Viedais dizains ar noņemamu sildelementu un tauku atgūšanas trauku padara grilēšanu ērtu, veselīgāku un higiēniskāku. 2000W jauda nodrošina ātru un vienmērīgu gatavošanu, un ēdiena garša un aromāts priecēs jebkuru aukslēju. Techwood TBQ-816 ir obligāta prasība virtuvē, garantējot lieliskus mirkļus kopā ar mīļajiem un rūpējoties par savu veselību. Izmēģini to jau šodien un atklāj jaunas kulinārijas pieredzes iespējas!

Techwood/TBQ-816/1

Īpaši liela grilēšanas virsma

Techwood TBQ-816 ir paredzēts maksimālai efektivitātei. Tam ir liels režģis, uz kura jūs varat viegli pagatavot maltītes ģimenei un draugiem. Ar iespēju to novietot tieši uz galda, jūs varat baudīt grilēšanu kopā, negaidot pārāk ilgi savu porciju, vienlaikus izvairoties no grūtībām ēst jau atdzesētus ēdienus. Pateicoties spējai regulēt režģi divos dažādos augstumos, jums ir pilnīga kontrole pār grilēšanas procesu. Neatkarīgi no tā, vai gatavojat sulīgu steiku vai maigus dārzeņus, pielāgojiet grilētos iestatījumus atbilstoši savām garšas vēlmēm.

Techwood/TBQ-816/2

Regulējams režģis 2 augstumos

Mūsu grils ir izstrādāts, domājot par jūsu ērtībām. Tam ir ērts ieslēgšanas / izslēgšanas slēdzis ar strāvas regulatoru un LED indikatoru, lai jūs informētu, kad ierīce darbojas. Turklāt grilam ir noņemams sildelements, kā arī trauku mazgājamai mašīnai droša paplāte un režģis, padarot to daudz vieglāk tīrāmu. Rūpes par mūsu klientu veselību ir mūsu prioritāte. Tāpēc mūsu Techwood TBQ-816 grilam ir īpašs trauks, kas grilēšanas laikā savāc liekos taukus. Šī viedā sistēma ne tikai uzlabo ēdiena garšu, bet arī padara ēdiena gatavošanu drošāku un higiēniskāku.

Techwood/TBQ-816/3

Ērts un gudrs dizains

Techwood TBQ-816 ir ne tikai ērts un funkcionāls, bet arī ļoti efektīvs. Grils, ko darbina 2000W un kas ir aprīkots ar 230 V ~ 50 Hz strāvas vadu, ātri sasniedz pareizo temperatūru ātrai un vienmērīgai gatavošanai. Elektriskais grils Techwood TBQ-816 ir būtisks līdzeklis veselīgas gatavošanas un lieliskas garšas cienītājiem. Izmēģini to jau šodien un piedzīvo lieliskus mirkļus kopā ar saviem mīļajiem, baudot savus iecienītākos ēdienus, neuztraucoties par dūmiem vai lieko tauku daudzumu. Techwood TBQ-816 - ēdiena gatavošana, kas rada prieku un rūpes par jūsu veselību.

Techwood/TBQ-816/4

Zīmolu Tehniskā koksne
Modelis TBQ-816
Barošanas 230V ~ 50Hz
Jauda 2000 W
Papildu funkcijas Liels režģis, grilēšana bez dūmiem, trauku mazgājamai mašīnai drošs plaukts un paplāte, noņemams sildelements, regulējams 2 augstumos, tauku trauks

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas