Izvēlne
Your Cart

Deerma F600 Ultraskaņas Gaisa Mitrinātājs

Deerma F600 Ultraskaņas Gaisa Mitrinātājs
Deerma F600 Ultraskaņas Gaisa Mitrinātājs
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: DEERMA
  • Kods: F600
  • EAN: 6955578033551
  • Cena par: F600
31,54€
Bez nodokļa: 26,07€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Deerma F600 - nepieciešamais gaisa mitrinātājs

Drošs, efektīvs un praktisks - šie trīs vārdi lieliski raksturo mitrinātāju Deerma F600. Ar tās palīdzību jūs iegūsiet optimālu gaisa mitruma līmeni savās mājās un rūpēsieties par savu un savu tuvinieku veselību. Skatiet, ko varat iegūt!

Uzticama palīdzība, rūpējoties par savu labsajūtu

Jūsu veselību ietekmē daudzi faktori - tie ietver temperatūru un mitrumu. Ir vērts to apzināties un rūpēties par optimāliem apstākļiem vietās, kur jūs uzturaties visbiežāk. Tas ļaus jums iegūt mitrinātāju Deerma - ar tā palīdzību jūs nodrošināsiet veselīgu, pareizi samitrinātu vidi, kurā jums būs jauks un drošs laiks.

 Paredzēts īpaši jums

Pārdomāts mitrinātāja dizains padara to ārkārtīgi efektīvu un vienlaikus drošu. Ierīce vispirms rūpīgi notīra ūdeni, kas pēc tam tiek izsmidzināts. Īpašs pārklājums un filtrs, izmantojot sudraba jonus, efektīvi novērš piesārņojumu un baktēriju augšanu. Pateicoties tam, jūs varat būt pārliecināts, ka izdalītā ūdens migla ir lieliski notīrīta un droša veselībai.

Pārsteidzošs oglekļa spēks

Deerma F600 gaisa ieplūde ir aprīkota ar oglekļa filtru. Tas filtrē kaitīgās vielas un novērš iekšējo piesārņojumu. Tas efektīvi aiztur atkritumus un veicina gaisa attīrīšanu. Tādā veidā jūs varat būt pārliecināts, ka atrodaties tīrā, drošā vidē. Deerma F600 nodrošina dubultu tīrīšanu.

Pārsteidzoši vienkārši lietojams

Mitrinātāja darbība ir ārkārtīgi vienkārša. Viss, kas jums jādara, ir jālej ūdens īpašā tvertnē, jāizslēdz kontaktdakša un jānospiež ieslēgšanas poga. Tas ir viss, kas nepieciešams, lai izbaudītu samitrinātu gaisu! Jums nav jāuztraucas arī par nepieciešamību bieži mainīt ūdeni - tvertnes tilpums ir pat 5 l, kas ļauj intensīvi strādāt vairākas stundas. Pietiek ar ūdens uzpildīšanu vienu reizi dienā!

Ātri pārbaudiet interesējošo informāciju


Ierīces darbību atvieglo inteliģents skārienpanelis ar digitālu, acīm draudzīgu displeju. Tas ļauj jums pārbaudīt temperatūru telpā. Varat arī izvēlēties sev interesējošo mitrinātāja režīmu. Skārienjutīgais panelis priecēs jūs ar pogu jutīgumu - to reakcijas laiks ir patiešām ātrs.

Gaisa mitrinātājs, kas pielāgots jums

Mitrinātāju Deerma F600 jūs varat viegli pielāgot savām vajadzībām. Ejot gulēt, jūs varat ieslēgt nakts režīmu, kas izslēgs displeju - nevajadzīga gaisma netraucēs jūsu miegu. Jūs varat arī iestatīt grafiku līdz 12 stundām - mitrinātājs automātiski izslēgsies pēc noteiktā laika. Jūs varat arī izlemt par izsmidzināmās miglas spēku. Brīvi pārslēdzieties starp trim pieejamajiem līmeņiem un pielāgojiet sadalīto ūdens daudzumu atbilstoši savām vēlmēm. Deerma F600 sniedz jums daudz iespēju - izmēģiniet visas!

Universāls dizains

Kas vēl raksturo mitrinātāju Deerma F600, ir tā minimālistiskais, stilīgais dizains. Ierīce ir izgatavota no izturīgas ABS plastmasas, un tās gludā virsma ļauj to viegli notīrīt. Zem gaisa mitrinātāja vāka paslēptais ērtais rokturis ļauj brīvi pārvietot ūdens tvertni - piemēram, to mazgāt. Caurspīdīgais ūdens līmeņa indikators ļauj ātri pārbaudīt, cik daudz ūdens ir palicis un vai tas tuvākajā nākotnē ir jāuzpilda. Apvaldītās krāsas, kurās dominē balta un smalki brūna krāsa, padara Deerma F600 par elegantu un praktisku papildinājumu jebkuram interjeram. Tas noteikti atradīs savu vietu arī jūsu mājās!

Ražotājs Deerma
Preces kods F600
Mašīnas jauda 25W
Ūdens tvertnes tilpums 5L
Elektroapgādes tīkls


Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas