Izvēlne
Your Cart

Remax mitrinātājs Remax Ūdeņains (balts)

Remax mitrinātājs Remax Ūdeņains (balts)
Remax mitrinātājs Remax Ūdeņains (balts)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: REMAX
  • Kods: RT-A700 WHITE
  • EAN: 6954851225058
  • Cena par: RT-A700 WHITE
21,01€
Bez nodokļa: 17,37€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Remax Ūdeņains gaisa mitrinātājs (balts)

Rūpējieties par optimālu gaisa mitrināšanas līmeni ar moderno ultraskaņas mitrinātāju Remax Watery.Ierīce ir aprīkota ar caurspīdīgu tvertni ar ietilpību 1,6 l, kas nodrošina ilgstošu darbību bez biežas uzpildes. Tātad jūs varat baudīt svaigu un mitrinātu gaisu līdz pat 12 stundām ar vienu uzlādi. Izvēlieties no 3 darbības režīmiem, lai pielāgotu mitrināšanu savām vajadzībām, un pievienojiet iecienītākās ēteriskās eļļas, lai radītu aromterapijas atmosfēru jūsu mājās. Turklāt Remax Watery mitrinātājs darbojas arī kā naktslampiņa, kuras spilgtumu jūs varat pielāgot 2 līmeņos, lai radītu patīkamu un relaksējošu atmosfēru jūsu interjerā.

Remax/RT-A700-white/2

Efektīva mitrināšana

Pārāk sauss gaiss negatīvi ietekmē jūsu garastāvokli - Remax Watery ultraskaņas mitrinātājs ļaus jums to mainīt. Ierīce izmanto augstfrekvences vibrāciju, lai efektīvi mitrinātu gaisu un ādu, neradot mitrus plankumus uz virsmas.

Remax/RT-A700-white/3

Rezervuārs ar tilpumu 1,6 l

Neuztraucieties par biežu ūdens uzpildi. Remax Watery mitrinātājs ir aprīkots ar 1,6 litru rezervuāru - tas ir aptuveni tāds pats tilpums kā 6 250 ml ūdens pudelēm. Turklāt caurspīdīgais konteinera dizains ļauj sekot līdzi šķidruma daudzumam, tāpēc jūs vienmēr zināt, kad ir pienācis laiks uzpildīt.

Remax/RT-A700-white/1

Līdz 12 h mitrināšana ar vienu uzlādi

Baudiet mitrinātu gaisu pēc iespējas ilgāk. Ierīce ir aprīkota ar 4,000 mAh akumulatoru, kas nozīmē apmēram 8-12 h darbību. Turklāt mitrinātāja uzlāde aizņems apmēram 4 h. Pēc šī laika tas būs gatavs atkal strādāt.

Remax/RT-A700-white/4

3 darbības režīmi

Pielāgojiet Remax Watery darbību atbilstoši savām vajadzībām. Ierīce piedāvā 3 darbības režīmus, kurus iestatīsit no skārienpaneļa. Jūs varat iestatīt tā darbību uz 4 h, 8 h vai 12 h - pēc šī laika ierīce automātiski izslēgsies.

Remax/RT-A700-white/5
Ražotājs Remax
Modelis RT-A700
Krāsa balts
Tips Ultraskaņas
Jauda 5 W
Akumulatora ietilpība 4000 mAh
Tvertnes tilpums 1,6 l
Darbības laiks 8-12 h
Uzlādes laiks 4 h
Svars 400 g
Dimensijas 197,6 x 163 mm

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas