Izvēlne
Your Cart

Remax Reqin RT-A500 PRO mitrinātājs (zils)

Remax Reqin RT-A500 PRO mitrinātājs (zils)
Remax Reqin RT-A500 PRO mitrinātājs (zils)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: REMAX
  • Kods: RT-A500 PRO BLUE
  • EAN: 6954851223825
  • Cena par: RT-A500 PRO BLUE
16,10€
Bez nodokļa: 13,31€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Remax Reqin mitrinātājs (zils)

Remax Reqin ir stilīgs mitrinātājs, kas nodrošinās optimālu mitruma līmeni jūsu istabā. Pateicoties uzlabotajai iztvaikošanas tehnoloģijai, jūs izvairīsieties no sausas mutes un rīkles, un jūsu āda tiks mitrināta un starojoša. 1,2 litru rezervuārs nodrošina ilgstošu mitrināšanu, un papildu nakts gaismas funkcija apgaismos jūsu interjeru ar skaistu un mīkstu gaismu. Tas nav tikai mitrinātājs, tas ir arī skaists papildinājums jūsu mājām. Izbaudiet veselīgu un ērtu vidi ar Remax Reqin!

Remax/RT-A500-PRO-Blue/1

Jūsu veselības labad

Sauss iekštelpu klimats var izraisīt ādas un rīkles kairinājumu un elpošanas problēmas, īpaši ziemā. Ar Remax Reqin mitrinātāju jūs parūpēsieties par optimālu gaisa mitrināšanu un sniegsiet atvieglojumu savam ķermenim. Turklāt jūs varat tam pievienot savas iecienītākās ēteriskās eļļas, lai savā istabā ienestu brīnišķīgas smaržas. Izbaudiet relaksējošu aromātu, kas palīdzēs jums atpūsties pēc smagas dienas.

Remax/RT-A500-PRO-Blue/2

Praktiska nakts gaisma

Remax Reqin atbalsta 2 apgaismojuma režīmus, lai jūs varētu pielāgot tā darbību atbilstoši savam noskaņojumam vai vajadzībām. Tagad jūs varat aizmigt, iesaiņots patīkamā gaismā, vienlaikus baudot optimālu gaisa mitrināšanu un skaistu aromātu.

Remax/RT-A500-PRO-Blue/3
Ražotājs Remax
Modelis RT-A500 PRO
Jaudas 1,2l
Tips Iztvaikošanas
Nominālā jauda 5W
Akumulatora ietilpība 2000mAh
Darbības laiks 3,5-7,5 stundas
Uzlādes laiks 5.5 stundas
Uzlādes ports Mikro USB
Materiāls PC+ABS
Krāsa zils

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas