Izvēlne
Your Cart

Remax RT-A750 Tinch 3L Gaisa Mitrinātājs

Remax RT-A750 Tinch 3L Gaisa Mitrinātājs
Remax RT-A750 Tinch 3L Gaisa Mitrinātājs
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: REMAX
  • Kods: RT-A750-WH
  • EAN: 6954851204701
  • Cena par: RT-A750-WH
25,77€
Bez nodokļa: 21,30€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Vai jūs meklējat ātru un efektīvu gaisa mitrināšanu? Remax Tinch ļauj baudīt optimālu mitruma līmeni telpās līdz 30 m2. Ierīce izmanto īpašu filtru, kas attīra ūdeni no piemaisījumiem. Turklāt antibakteriāls materiāls aptver caurspīdīgās ūdens tvertnes iekšpusi ar ietilpību 3 l. mitrinātājs darbojas gandrīz klusi, un īpaša poga ļauj pielāgot tā darbību atbilstoši jūsu pašreizējām vajadzībām.
Vēlaties baudīt mitrinātu gaisu jūsu mājās vai birojā? Ar Remax Tinch tas ir iespējams! Ierīce ir ideāli piemērota telpām līdz 30 m2. Pateicoties nanotehnoloģijām, tas nodrošina maigu un vienmērīgi sadalītu miglu, kas efektīvi mitrina jūsu interjeru. Un tas vēl nav viss! Produkts ir aprīkots ar ēterisko eļļu rezervuāru, lai jūs varētu pievienot iecienītākās smaržas un baudīt vēl lielāku komfortu. Praktisks slēdzis ļauj brīvi pielāgot miglas skaļumu, lai mitrināšana būtu ideāli piemērota jūsu vajadzībām.


Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas