Izvēlne
Your Cart

Smartmi ventilatora sildītājs Smartmi

Smartmi ventilatora sildītājs Smartmi
Smartmi ventilatora sildītājs Smartmi
Smartmi ventilatora sildītājs Smartmi
Smartmi ventilatora sildītājs Smartmi
Smartmi ventilatora sildītājs Smartmi
Smartmi ventilatora sildītājs Smartmi
Smartmi ventilatora sildītājs Smartmi
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: SMARTMI
  • Kods: ZNNFJ07ZM
  • EAN: 6970403201431
  • Cena par: ZNNFJ07ZM
64,13€
Bez nodokļa: 53,00€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Smartmi ventilatora sildītājs

Inteliģents konvekcijas sildītājs ātri un efektīvi sildīs jebkuru telpu. Inovatīvi risinājumi un ierīces dizains ļauj maksimāli izmantot tās iespējas, lai vienmēr baudītu pareizo temperatūru.

Siltums katrā vietā

Platā, 90 grādu gaisa izplūdes sistēma ļauj ātri un precīzi apsildīt katru telpu. Siltā gaisa izmešana uz 1,5m nodrošina stabilu plūsmu, tāpēc siltums sasniedz katru leņķi.

Ātra darbība

PTC keramikas apkures sistēma ar milzīgu jaudu 2000 W sāk paaugstināt temperatūru tikai pēc 3 sekundēm pēc nodošanas ekspluatācijā, un tikai pēc 10 sekundēm tā sasniedz stabilu darbības līmeni. Kombinācijā ar efektīvu gaisa izplūdes režīmu sildītājs ļoti īsā laikā uzsilda telpu līdz vēlamajai temperatūrai.

Klusa motora darbība

Neskatoties uz gaisa izplūdes principu, ierīce darbojas ļoti klusi. Motors ir paredzēts, lai izstarotu tikai minimālu skaņu, pateicoties īpašas formas ventilatora lāpstiņu izmantošanai. Neskatoties uz klusu 36 dB darbību, sildītājs joprojām ir ārkārtīgi efektīvs.

Zaļš dizains

Ierīce tika izgatavota, izmantojot videi draudzīgus materiālus, kas atbilst ES RoHS direktīvai, kas neļauj izmantot veselībai vai videi kaitīgas vielas. Tajā pašā laikā izmantotais ABS polikarbonāta materiāls ir ļoti izturīgs un izturīgs pret augstām temperatūrām.

Bezvadu darbība

Sildītāju var vadīt pat no gultas ar tālvadības pulti. Minimālisma, mazais kontrolieris ir izstrādāts tā, lai to būtu viegli lietot. Nav nepieciešams to virzīt tieši uz sildītāju, 2,4 GHz tālvadības pults var apstrādāt jebkuru pozīciju.

Vienkāršoti darbības režīmi

Vienkāršs un intuitīvs veids, kā izvēlēties starp diviem galvenajiem režīmiem: siltu un mērenu gaisu. Turklāt ierīcei ir četri iepriekš definēti darbības režīmi, kas atšķiras pēc darbības laika un gaisa temperatūras iestatījuma, kas paredzēti, lai apmierinātu katra lietotāja vajadzības.

Drošības sistēmas

Sildītājs ir aprīkots ar īpašu aizsardzību, lai nodrošinātu maksimālu komfortu. Ja ierīce pārkarst vai apgāžas, drošības sistēma automātiski pārtrauks strāvas padevi un sildītājs izslēgsies. Turklāt, savienojot konvektoru ar Xiaomi Home lietojumprogrammu, varat ieslēgt bērnu aizsardzību.

Kompakts izmērs

Mazais, kompaktais ierīces izmērs ļauj to izmantot jebkurā telpā. Tikai ar 0,05 m2 lielu platību tas kļūst ērti lietojams un uzglabājams.

Ražotājs Smartmi
Modelis Inteliģents konvekcijas sildītājs
Ražotāja kods ZNNFJ07ZM
Nominālā jauda 2000W
Nominālais spriegums 230V
Nominālā frekvence 50 Hz
Krāsa Balts
Wi-Fi frekvence 2,4 GHz
Lielums 230 x 220 x 608 mm

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas