Izvēlne
Your Cart

Verbatim MYF-02 Izsekošanas ierīce 2gab.

Verbatim MYF-02 Izsekošanas ierīce 2gab.
Verbatim MYF-02 Izsekošanas ierīce 2gab.
Verbatim MYF-02 Izsekošanas ierīce 2gab.
Verbatim MYF-02 Izsekošanas ierīce 2gab.
Verbatim MYF-02 Izsekošanas ierīce 2gab.
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: VERBATIM
  • Kods: 32131
  • EAN: 023942321316
  • Cena par: 32131
30,91€
Bez nodokļa: 25,54€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Izsekojiet savām svarīgākajām lietām, izmantojot Verbatim Bluetooth izsekotāju My Finder

Verbatim's My Finder ir izsekošanas ierīce, kas darbojas tikai ar Apple Find My App. Vienkārši pievienojiet My Finder jebkuram priekšmetam, kas jums jāseko līdzi, un varat atrast vienumu, izmantojot iPhone, iPad un MacBook lietojumprogrammu Find My.

Nevietā ievietotas atslēgas, somas un citas vērtīgas lietas. ir pagātne, izmantojot Verbatim Bluetooth izsekotāju My Finder. Vienkārši pievienojiet daudzpusīgo tagu vienumam, kuru vēlaties izsekot, un izmantojiet lietotni Apple Find My, lai to atrastu, ja tā trūkst.

Lietotnes pazaudēšanas režīmā varat ievadīt savu kontaktinformāciju, ja trūkstošo vienumu atrodas kāds cits Apple Find My tīklā.

Atrodiet pēc skaņas vai kartes

Izmantojot Apple Find My ekosistēmu, varat viegli izsekot preces atrašanās vietai. Ja atrodaties tuvu, lietotnē atlasiet “Atskaņot skaņu” un sekojiet skaņas signālam, lai atrastu pazaudēto priekšmetu. Vai arī lietotnē atlasiet trūkstošo vienumu un atrodiet to kartē. Viss process ir anonīms un šifrēts, lai aizsargātu jūsu privātumu.
 
Ilgs akumulatora darbības laiks

Aprīkots ar litija akumulatoru, izbaudiet vairāk nekā 12 mēnešu akumulatora darbības laiku — nav nepieciešams bieži mainīt akumulatoru. Ar IP66 aizsardzību My Finder ir ūdensizturīgs un putekļu necaurlaidīgs, lai nodrošinātu izturību.

Viedie paziņojumi

Ja viedie paziņojumi ir iespējoti pēc noklusējuma, jūs saņemsiet brīdinājumu savā tālrunī, kad jūsu My Finder atrodas ārpus Bluetooth diapazona. Piestipriniet to pie klēpjdatora somas vai mugursomas vai ievietojiet to makā, lai neizietu pa durvīm bez tiem.


Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas