Izvēlne
Your Cart

Pgytech CreateMate ātrgaitas karšu lasītāja korpuss

Pgytech CreateMate ātrgaitas karšu lasītāja korpuss
Pgytech CreateMate ātrgaitas karšu lasītāja korpuss
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: PGYTECH
  • Kods: P-GM-163
  • EAN: 6970801339996
  • Cena par: P-GM-163
31,15€
Bez nodokļa: 25,74€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


PGYTECH CreateMate ātrgaitas karšu lasītāja korpuss

PGYTECH CreateMate atmiņas karšu lasītājs ir lielisks rīks fotogrāfiem, filmu veidotājiem un citiem. Tas nodrošina tūlītēju failu pārsūtīšanu ar ātrumu līdz 312 MB / s, un, pateicoties tā Plug & Play sistēmai, tā darbība ir ļoti ērta. Ierīce ļauj arī saglabāt līdz 8 atmiņas kartēm (4 SD kartes un 4 TF kartes) un 2 Nano SIM kartes. Tas izceļas arī ar plašu saderību un izturīgu dizainu. Komplektā ir iekļauts arī silikona korpuss un kartes noņemšanas atslēga.

PGYTECH/P-GM-163/1

Ātra failu pārsūtīšana

Tagad jūs varat ātri un ērti pārsūtīt izvēlētos failus uz tālruni vai klēpjdatoru. Lasītājs ir aprīkots ar 2 slotiem - SD un TF atmiņas kartēm. Tas ir saderīgs arī ar SD4.0 USH-II standartu, tāpēc tas var pārsūtīt datus ar ātrumu līdz 312 GB / s. Tas nozīmē, ka 128 GB failu pārsūtīšana prasa tikai aptuveni 10 minūtes!

PGYTECH/P-GM-163/5

Vienkārša karšu glabāšana bez problēmām

Vai jūs saskaraties ar āra darba dienu? Paņemiet līdzi visas nepieciešamās atmiņas kartes! PGYTECH lasītājs piedāvā vairākus mazus nodalījumus - 4 SD kartēm, 4 TF kartēm un 2 SIM kartēm. Tātad jūs vienmēr varat tos turēt pie rokas - vairs neuztraucieties par to zaudēšanu kaut kur! Jūs atradīsiet arī īpašu atslēgu, kas ļaus ērti nomainīt kartes, neriskējot tās sabojāt.

PGYTECH/P-GM-163/3

Ērta darbība

Vai esat pabeidzis fotografēšanu vai videoklipu ierakstīšanu? Tagad jūs varat viegli kopēt savu saturu ar USB-C aprīkotā ierīcē pēc savas izvēles! Izmantojot Plug & Play sistēmu, viss, kas jums jādara, ir savienot lasītāju ar viedtālruni - nav nepieciešams tērēt laiku papildu iestatīšanai. Tas ir ideāli piemērots tiem, kas bieži organizē āra nodarbības un ieraksta ar sporta kamerām, droniem vai tālruņiem!

PGYTECH/P-GM-163/7

Pārdomāts dizains

PGYTECH lasītājs tika izveidots no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma, padarot to ļoti izturīgu un nepakļautu nodilumam. Tam ir arī IP54 ūdens izturība - to nebiedē lietus vai nejauša šļakatas. Turklāt silikona korpuss aizsargā to no bojājumiem, piemēram, no triecieniem vai kritieniem. Varat arī izmantot īpašu karabīni, lai lasītāju piestiprinātu pie somas vai mugursomas.

PGYTECH/P-GM-163/2

Plaša saderība

PGYTECH CreateMate ir lielisks risinājums fotogrāfijas cienītājiem un video veidotājiem. Tas ir saderīgs ar populārākajiem kameru, viedtālruņu, sporta kameru un dronu modeļiem. Tas bez problēmām atbalsta arī dažādus atmiņas karšu standartus. Tas lieliski darbojas arī ar Windows, Mac OS, iPad OS, Linux un Android operētājsistēmām, lai jūs varētu kopēt failus bez jebkādām problēmām.

PGYTECH/P-GM-163/6

Lodziņā

  • Atmiņas karšu lasītājs
  • Gadījums
  • Kartes noņemšanas atslēga
Zīmolu PGYTECH
Vārds CreateMate ātrgaitas karšu lasītāja korpuss
Modelis P-GM-163
Pārsūtīšanas ātrums Līdz 312 MB/s
Saskarne USB-C
Ūdensizturīgs IP54
Materiāls Alumīnija sakausējums, ABS, silikons
Izmēri (ar korpusu) 115 x 60 x 25 mm
Svars 133 g
Saderības Ierīces: kameras, viedtālruņi, droni, sporta kameras;
Atmiņas kartes: UHS-II, SD 4.0: UHS-II, SDXC, SDHC, SD; UHS-I, SDXC, SDHC, SD; UHS-II, micro SDXC, micro SDHC, micro SD; UHS-I, micro SDXC, micro SDHC, micro SD;
Operētājsistēmas: Windows 7 un jaunākas versijas, Mac OS 10 un jaunākas versijas, Linux, Android, iPad OS;

Piezīme: datu pārsūtīšana ir iespējama tikai viedtālruņiem un planšetdatoriem, kas ir aprīkoti ar USB-C portu un atbalsta OTG; Lai izveidotu savienojumu ar datoru, ir nepieciešams USB-C uz USB-A adapteris.

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas