Izvēlne
Your Cart

Audio sadalītājs 3.5mm kabelis AUX UGREEN AV123, 25cm (balts) 10739

Audio sadalītājs 3.5mm kabelis AUX UGREEN AV123, 25cm (balts) 10739
Audio sadalītājs 3.5mm kabelis AUX UGREEN AV123, 25cm (balts) 10739
  • Pieejamība: Ir noliktavā Ludzas iela 2a
  • Zīmols: UGREEN
  • Kods: 10739
3,00€
Bez nodokļa: 2,48€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


UGREEN AV123 audio sadalītājs

Kopīgojiet mūziku ar draugiem ar UGREEN AV123 audio sadalītāju. Tas ir iespējams, pateicoties 3,5mm savienotājam un 2 3,5 mm pieslēgvietām. Produkts ir saderīgs ar daudzām ierīcēm - tomēr tas neatbalsta mikrofonus. Izcilas kvalitātes skaņa Hi-Fi līmenī sniegs jums neaizmirstamu pieredzi. Kabelis ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, tāpēc to raksturo izcila izturība.

 

Saderīgs ar lielāko daļu ierīču

UGREEN AV123 universālajam sadalītājdalim ir plaša saderība. Jūs varat pievienot 2 dažādu veidu austiņu pārus, kā arī lielāko daļu tirgū pieejamo skaļruņu. Savukārt 3,5mm savienotājs ir piemērots tālruņiem, planšetdatoriem, datoriem vai klēpjdatoriem. Tas cita starpā atbalsta Android un iOS operētājsistēmas.

 

Izcila pārraides kvalitāte

Vara stieple nodrošina vēl labāku skaņas kvalitāti un tūlītēju, stabilu transmisiju. Apzeltīti savienotāji ir atbildīgi arī par tā uzticamību - novēršot problēmas, kas saistītas ar signāla zudumu vai kavēšanos. Tātad jūs varat baudīt savas iecienītākās dziesmas, kad vien vēlaties.

 

Sagatavojieties īstiem muzikāliem svētkiem

Sadalītājs ir paredzēts, lai garantētu audio visaugstākajā līmenī. Aizmirstiet par troksni, kaitinošām plaisām un dūšām. UGREEN AV123 nodrošinās Jums kristāldzidru, dabisku skaņu. Tas liks jums no jauna atklāt savas mīļākās dziesmas un iepriecināt to skaistumu.

 

Neticami izturīgs

Produkts izceļas arī ar ļoti izturīgu konstrukciju. Kabeļa pārsegs ir izgatavots no videi draudzīgas PVC plastmasas. Tas padara to neticami izturīgu, elastīgu un izturīgu pret bojājumiem, piemēram, skrāpējumiem vai lieces. Savienotāji ir aizsargāti ar pastiprinātu vāku, lai tie varētu kalpot jums vēl ilgāk.

 

Lietošanas komforts

Kabelis ir arī viegls, ērts un ērts lietošanai. Jūs varat to viegli ievietot makā vai mugursomā. Tātad jūs varat ņemt to, lai kur jūs dotos. Neskatoties uz izturīgo dizainu, savienotājs ir tik plāns, ka to var viegli savienot ar viedtālruni - jums pat nav jāizņem no korpusa!

 

Specifikāciju

 

Zīmolu UGREEN
Modelis AV134/AV123
Savienotājs 3.5mm
Saskarne Apzeltīts
Diriģents Varš
Mājokļu ABS/alumīnijs
Pārklājums TPE
Garums 25cm
Kabeļa diametrs 3mm
Saderības Ierīces ar 3.5mm pieslēgvietu
Krāsa Balts

 

 



Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas