Izvēlne
Your Cart

Remax Mini ligzda 3.5mm AUX kabelis Remax RL-L100 1m (balts)

Remax Mini ligzda 3.5mm AUX kabelis Remax RL-L100 1m (balts)
Remax Mini ligzda 3.5mm AUX kabelis Remax RL-L100 1m (balts)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: REMAX
  • Kods: RL-L100 WHITE
  • EAN: 6954851221616
  • Cena par: RL-L100 WHITE
1,15€
Bez nodokļa: 0,95€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Remax RL-L100 1m mini ligzda 3.5mm AUX kabelis (balts)

Remax RL-L100 ir 3,5 mm mini ligzdas kabelis, kas paredzēts lietotājiem, kuri novērtē ne tikai ērtības un daudzpusību, bet arī lielisku uzbūves kvalitāti. Šis lieliskais kabelis piedāvā daudzas priekšrocības, tostarp izturību pret laika apstākļiem, stiepes izturību un saderību ar dažādām ierīcēm.

Remax/RL-L100-White/1

Lieliska saderība

Remax RL-L100 ir 3.5 mm mini ligzdas kabelis, kas piedāvā izcilu funkcionalitāti un izcilu uzbūves kvalitāti. Tas ir paredzēts plašam ierīču klāstam, piemēram, mobilajiem tālruņiem, datoriem, planšetdatoriem, skaļruņiem, automašīnu stereosistēmām un daudz ko citu. Ar saīsinātu, nolaistu dizainu kabelis ļauj pilnībā savienot kontaktdakšas, pat ja ierīcei ir lielgabarīta korpuss.

Remax/RL-L100-White/3

Pārdomāts dizains

Remax RL-L100 ir kabelis ar labu stiepes izturību un izturību pret laika apstākļiem, padarot to ideāli piemērotu lietošanai dažādos apstākļos. TPE materiāls, no kura tas ir izgatavots, nodrošina arī augstu kvalitāti un izturību, kas garantē ilgu kalpošanas laiku. Kabeļa garums 1 metrs ļauj brīvi izmantot ierīces, pat ja tās atrodas lielākā attālumā viena no otras. Remax RL-L100 kabelis ir pilnībā saderīgs arī ar iOS un Android ierīcēm, padarot to par ideālu izvēli dažādu operētājsistēmu lietotājiem.

Remax/RL-L100-White/2
Ražotāju Remax
Modelis RL-L100
Krāsa Balts
Materiāls TPE
Garums 1 mēn.
Saderības iOS, Android

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas