Izvēlne
Your Cart

Vention Jack kabelis 3.5mm līdz 2.5mm Vention BALBG 1.5m (melns)

Vention Jack kabelis 3.5mm līdz 2.5mm Vention BALBG 1.5m (melns)
Vention Jack kabelis 3.5mm līdz 2.5mm Vention BALBG 1.5m (melns)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: VENTION
  • Kods: BALBG
  • EAN: 6922794740655
  • Cena par: BALBG
3,54€
Bez nodokļa: 2,92€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Vention BALBG 3.5mm līdz 2.5mm ligzdas kabelis 1.5m (melns)

Vention BALBD kabelis ir senatnīgās skaņas kvalitātes atslēga. Ūdensnecaurlaidīgs, juceklīgs un ar pretiejaukšanās funkciju - garantē pārliecību un komfortu. Izgatavots no augstākās kvalitātes materiāliem, to raksturo izturība un izturība. Tā uzlabotā saskarne nodrošina vienmērīgu un stabilu signāla pārraidi. Izmantojot BALBD, jūs atklāsit savu audio ierīču patieso potenciālu.

Vention/BALBD/1

Lietotāja komforts

Vention BALBD kabelis ir daudzpusīgs rīks, ko varat viegli savienot ar tālruni, pat ja tas atrodas korpusā. Tas ir daudzpusīgs un ļaus jums izveidot savienojumu ar daudzām ierīcēm, piemēram, tālruņiem, MP3 atskaņotājiem, austiņām vai skaļruņiem. Tas, kas atšķir šo kabeli, ir tā augstas precizitātes dizains pilnīgai skaņas kvalitātei. Pateicoties skaidrajai, liela joslas platuma skaņai, jūs varat baudīt savu iecienītāko dziesmu bezkompromisa kvalitāti jebkurā ierīcē.

Vention/BALBD/2

Pārdomāts dizains

Vention BALBD ir ūdensizturīgs produkts, kas nodrošinās jūsu drošību, ja to lietos dažādos apstākļos. Tās unikālās īpašības, piemēram, izturība pret tangle un pretiejaukšanās funkcija, garantē pārliecību un komfortu. Izgatavots no augstākās kvalitātes materiāliem, tas demonstrē izturību un izturību. Kabeļa galvenā iezīme ir tā saskarne, kas nodrošina vienmērīgu un stabilu signāla pārraidi, kā rezultātā tiek nodrošināta uzticamība jebkurā situācijā.

Vention/BALBD/3
Ražotājs Vention
Modelis BALBD
Krāsu Melns
Garums 1,5 m
Saskarne 3,5 mm mini ligzda līdz 2,5 mm AUX
Diriģenta materiāls emaljēts varš
Apvalka materiāls alumīnija sakausējums
Ārējais materiāls TPE

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas