Izvēlne
Your Cart

Dudao vadu austiņas Dudao X10Pro (melnas)

Dudao vadu austiņas Dudao X10Pro (melnas)
Dudao vadu austiņas Dudao X10Pro (melnas)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: DUDAO
  • Kods: X10PRO BLACK
  • EAN: 6970379618493
  • Cena par: X10PRO BLACK
3,05€
Bez nodokļa: 2,52€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Dudao X10Pro vadu in-ear austiņas (melnas)

Dudao X10Pro ir vadu in-ear austiņas, kas paredzētas patiesiem mūzikas mīļotājiem. Tiem ir iespaidīga skaņas kvalitāte un stabila konstrukcijas kvalitāte. Apvienojot nepārspējamu tehnisko veiktspēju ar estētiski patīkamu dizainu, šīs austiņas garantē maksimālu klausīšanās pieredzi. Izbaudiet Dudao X10Pro piedāvātās iespējas!

Dudao/X10Pro/1

Izcila kvalitāte

Dudao X10Pro austiņas ir unikāls modelis, kas piedāvā perfektu funkcionalitātes un estētikas kombināciju. Tie ir izgatavoti no TPE materiāla izturībai un elastībai, garantējot ilgstošu lietošanu. Kabeļa garums ir 1,2 m, kas lietotājam nodrošina pārvietošanās brīvību, un 3,5 mm mini ligzdas savienotājs ļauj izveidot savienojumu ar plašu ierīču klāstu.

Dudao/X10Pro/2

Lieliska skaņas kvalitāte

Austiņas nodrošina frekvenču diapazonu no 20 Hz līdz 20 kHz, kas garantē līdzsvarotu skaņu ar augstu dinamiku. Pretestība 32Ω± 20% pie 1kHz un jutība 111 ± 3dB nodrošina augstu skaņas kvalitāti pat ar skaļu klausīšanos. Dudao X10Pro nodrošinās pilnīgu, detalizētu un skaidru skaņu, kas apmierinās pat visprasīgākos mūzikas cienītājus.

Dudao/X10Pro/3
Ražotājs Dudao
Modelis X10Pro
Austiņu tips In-ear, vadu
Materiāls TPE
Joslas platumu 20 Hz ~ 20KHz
Pretestība 32Ω± 20% pie 1kHz
Jutību 111 ± 3dB
Savienotājs 3,5 mm mini ligzda
Kabeļa garums 1,2 m
Krāsu Melns

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas