Izvēlne
Your Cart

Joyroom JR-EC03 vadu austiņas, USB C (melnas)

Joyroom JR-EC03 vadu austiņas, USB C (melnas)
Joyroom JR-EC03 vadu austiņas, USB C (melnas)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: JOYROOM
  • Kods: JR-EC03 BLACK
  • EAN: 6941237167347
  • Cena par: JR-EC03 BLACK
7,24€
Bez nodokļa: 5,99€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Joyroom JR-EC03 vadu austiņas, USB C (melnas)

Izmantojot Joyroom JR-EC03 austiņas, jūs no jauna atklāsiet savas iecienītākās dziesmas. Tiem ir augstas veiktspējas 14.2 mm draiveri, kas nodrošina izcilu skaņas kvalitāti. Iebūvētais mikrofons ļaus ērti veikt tālruņa zvanus pat ļoti pārpildītās vietās. Integrētā tālvadības pults atvieglo lietošanu, un ergonomiskais dizains garantē nepārspējamu komfortu lietošanas laikā. Kabelis ar USB-C savienotāju viegli savienojas ar populārākajām ierīcēm.


Paceliet savu mūzikas pieredzi jaunā līmenī

No jauna atklājiet mūzikas burvību ar Joyroom. Austiņas ir aprīkotas ar 14,2 mm draiveriem, kas garantē augstas kvalitātes skaņu. Tātad jūs varat baudīt kristāldzidru Hi-Fi skaņu un spēcīgus, dziļus basus, kas uzsvērs labāko jūsu iecienītākajās dziesmās.


Brīvi runājiet pa tālruni

Tagad jūs varat viegli runāt pa tālruni neatkarīgi no tā, kur atrodaties. Joyroom JR-EC03 austiņām ir iebūvēts augstas jutības mikrofons, kas droši ierakstīs jūsu balsi. Vai jūs atrodaties pārpildītā autobusā un kāds jums zvana? Vai varbūt jūs vienkārši iepērkaties tirdzniecības centrā? Nav problēmu - jūs varat būt pārliecināti, ka jūsu zvanītāji dzirdēs visu, kas jums sakāms.


Ērta darbība

JR-EC03 ir 3 pogu tālvadības pults, kas integrēta kabelī ērtai darbībai. Jūs varat brīvi pielāgot skaļumu, atbildēt / pārtraukt zvanus, kā arī pārslēgt dziesmas vai pārvaldīt mūzikas atskaņotāju, vienkārši noklikšķinot uz īpašās pogas noteiktu skaitu reižu. Pārbaudiet, cik tas ir ērti!


Ērti lietojams

Stundām ilgi baudiet mūziku, neuztraucoties par diskomfortu vai neērtām ausu sāpēm. Austiņu vieglais un ērtais dizains sniegs jums komfortu, par kuru sapņojat. Kabelis ir izgatavots no izturīga TPE materiāla, kas ir vairāk nekā pietiekami izturīgs, lai kalpotu jums ilgu laiku.


Specifikāciju:

Ražotājs Līksmības istaba
Modelis JR-EC03
Krāsu Melns
Pārveidotāji Φ14,2 mm
Frekvences reakcija 20Hz-20kHz
Pretestība 16±15%Ω
Jutību 95±3 dB
Nominālā jauda 3 mW
Kabeļa garums 1200±30 mm
Svars 15 g
Materiāls TPE

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas