Izvēlne
Your Cart

Joyroom JR-EC04 vadu austiņas, USB C (sudraba)

Joyroom JR-EC04 vadu austiņas, USB C (sudraba)
Joyroom JR-EC04 vadu austiņas, USB C (sudraba)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: JOYROOM
  • Kods: JR-EC04 SILVER
  • EAN: 6941237167378
  • Cena par: JR-EC04 SILVER
6,62€
Bez nodokļa: 5,48€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Joyroom vadu in-ear austiņas JR-EC04 (sudraba)

Izbaudiet, cik labi var skanēt jūsu iecienītākās dziesmas. Joyroom JR-EC04 ausīs ievietojamām austiņām ir 10 mm draiveri, kas ir atbildīgi par lielisku skaņas kvalitāti. Iebūvētais mikrofons ļauj veikt tālruņa zvanus, un integrētā tālvadības pults ļaus ātri piekļūt austiņu funkcijām. Austiņu ergonomiskais dizains garantē sapņainu komfortu. Tie izceļas arī ar plašu saderību, pateicoties USB-C savienotājam.


No jauna atklājiet mūzikas burvību

Paceliet savu muzikālo pieredzi jaunā līmenī. Austiņām ir 10 milimetru draiveri satriecošai skaņas kvalitātei. Kristāldzidra Hi-Fi skaņa, bagātīgas detaļas un uzlabots bass – tas viss padara jūsu iecienītākās dziesmas skanēt vēl labāk!


Iebūvēta tālvadības pults

Tagad visas svarīgākās funkcijas ir pa rokai. Kabelī integrētā tālvadības pults atvieglo austiņu darbināšanu. Varat ērti pielāgot skaļumu, izvēlēties no dziesmām, kuras vēlaties atskaņot, un pārvaldīt zvanus un mūzikas atskaņotāju. Nav nepieciešams sasniegt tālruni - tas ir tik vienkārši!


Radīts jūsu ērtībām

Izmantojot Joyroom, jūs varat brīvi klausīties savas iecienītākās dziesmas stundām ilgi, nejūtoties noguris vai neērti. Austiņas lieliski atbilst auss formai bez neērta spiediena. Tie ir arī ļoti viegli, tikai 15g. Kabelis ir izgatavots no TPE materiāla, kam ir iespaidīga izturība. Tātad jūs varat būt pārliecināti, ka jūsu Joyroom austiņas kalpos ilgu laiku.


Ērti runājiet pa tālruni

Ērti veiciet tālruņa zvanus, lai kur jūs atrastos. JR-EC04 ir iebūvēts mikrofons, kas precīzi ierakstīs katru jūsu vārdu. Tātad jūs varat būt pārliecināti, ka jūsu zvanītāji bez problēmām dzirdēs visu, kas jums sakāms.


Specifikāciju:

Ražotājs Līksmības istaba
Modelis JR-EC04
Krāsu Sudrabs
Pārveidotāji ф10 mm
Frekvences reakcija 20Hz-20kHz
Pretestība 16±15%Ω
Jutību 85±3dB
Nominālā jauda 3 mW
Kabeļa garums 1200 ±30mm
Materiāls TPE
Svars 15 g

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas