Izvēlne
Your Cart

Joyroom JR-EL115 vadu austiņas (sudraba)

Joyroom JR-EL115 vadu austiņas (sudraba)
Joyroom JR-EL115 vadu austiņas (sudraba)
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: JOYROOM
  • Kods: JR-EL115 SILVER
  • EAN: 6941237108814
  • Cena par: JR-EL115 SILVER
2,53€
Bez nodokļa: 2,09€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


Joyroom JR-EL115 vadu austiņas ausīs (sudraba)

Izbaudiet iecienīto melodiju klausīšanos jaunā veidā. Joyroom JR-EL115 austiņas piedāvā augstas kvalitātes HiFi skaņu ar uzsvērtiem basa toņiem. 3,5 mm apzeltītais audio savienotājs ļauj tos savienot ar lielāko daļu ierīču, un iebūvētais mikrofons ļauj runāt pa tālruni. Turklāt ergonomiskais un vieglais dizains nodrošina komfortu, un tālvadības pults ir atbildīga par ērtu darbību.

 

Iespaidīga skaņa

Joyroom austiņas ir aprīkotas ar kompozītmateriālu diafragmu un 10 mm draiveriem, kas nodrošina augstas klases HiFi skaņu. Izmantojot JR-EL115, jūs dzirdēsiet iepriekš neatpazītu informāciju par savām iecienītākajām dziesmām.

 

Izsmalcināts dizains

Nebaidieties no diskomforta, lietojot Joyroom austiņas. Tie ir aprīkoti ar silikona spilventiņiem, kas ir ādai draudzīgi, un vieglais dizains vēl vairāk veicina ilgstošu komfortu. Turklāt izturīgais 1,2 metru TPE kabelis uzlabo lietošanas brīvību, un īpašs filtrs novērš putekļu iekļūšanu austiņās.

 

Iebūvēts mikrofons

Vēl viena Joyroom JR-EL115 austiņu priekšrocība ir augstas jutības iebūvētais mikrofons. Tas ļauj ērti sarunāties pa tālruni - jums nav jāuztraucas par traucējumiem. Esiet pārliecināts, ka zvanītājs jūs lieliski dzird.

 

Viegli lietojams

Joyroom austiņu lietošana ir vienkārša, izmantojot tālvadības pulti, kas integrēta kabelī. No tā atbildiet/noraidiet/beidziet ienākošo zvanu un pielāgojiet mūzikas atskaņotāja darbību. Ērti apturiet/atsāciet atskaņošanu, pielāgojiet skaļumu un izlaidiet dziesmas.

 

Specifikāciju:

Ražotājs Līksmības istaba
Modelis JR-EL115
Krāsa sudrabs
Jutību 90 ± 3 dB (1 kHz 1 mW)
Mikrofona jutība -45 dB ± 3 dB
Pretestība 16 ± 15% Ω
Nominālā jauda 3 mW
Frekvences reakcija 20 Hz ~ 20 kHz
Devēja diametrs 10 mm
Materiāls TPE, ABS
Svars 24 g
Kabeļa garums 1,2 mēn.
Savienotājs apzeltīts, 3,5 mm

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas