Izvēlne
Your Cart

Blitzwolf AA-UM15 TWS Austiņas

Blitzwolf AA-UM15 TWS Austiņas
Blitzwolf AA-UM15 TWS Austiņas
  • Pieejamība: Pēc pasūtījuma 5 - 7 darba dienas
  • Zīmols: BlitzWolf
  • Kods: AA-UM15
  • EAN: 5905316141438
  • Cena par: AA-UM15
24,69€
Bez nodokļa: 20,40€
Ielikt grozā
Tulkojums veikts ar mašīntulku.


TWS Blitzwolf AA-UM15 Īpaši plānas austiņas (melnas).

Ienāc mūzikas pasaulē. TWS Blitzwolf AA-UM15 austiņām ir īpaši plāns dizains, tāpēc tās vienmēr var būt rokas stiepiena attālumā. Bluetooth 5.1 nodrošina uzticamu un tūlītēju savienojumu, un tiem ir 13 milimetru dinamiskie draiveri, kas nodrošina satriecošu skaņas kvalitāti, kā arī CVC trokšņu samazināšanu. To darbības laiks ir 5 stundas, un tie ir IPX5 ūdensizturīgi.

Uzticams savienojums

Aizmirstiet par traucējumiem un citām savienojuma problēmām. Austiņās izmantota Bluetooth 5.1 tehnoloģija, kas nodrošina ātru un stabilu savienojumu ar darbības rādiusu līdz 10 metriem. Tātad jūs varat baudīt vienmērīgu signāla pārraidi bez aizkaves.

Augstas kvalitātes skaņa

Izbaudiet iepriekš nezināmas iecienītākās dziesmas. Blitzwolf AA-UM15 austiņas ir aprīkotas ar dinamiskiem 13 mm draiveriem, kas garantē skaidru un detaļām piesātinātu skaņu. Iegremdējieties mūzikas pasaulē!

Atvadieties no pastāvīga trokšņa

Runājiet brīvi pa tālruni gandrīz jebkurā vietā, pat ļoti pārpildītā vietā. Austiņās ir iebūvēti augstas kvalitātes mikrofoni, kas precīzi ierakstīs jūsu balsi. Turklāt CVC trokšņu samazināšana precīzi filtrē visus nevajadzīgos fona trokšņus. Tādā veidā jūs varat būt pārliecināti, ka jūs un jūsu sarunu biedri vienmēr lieliski dzirdēsit viens otru.

Darbības laiks līdz 5 stundām

Klausieties mūziku tik ilgi, cik vēlaties. AA-UM15 nodrošina līdz 5 stundām darbības. Savukārt viņu sarunas laiks ir aptuveni 2,5 stundas. Iekļauts praktisks uzlādes futrālis, lai pagarinātu viņu darba laiku. Pašu austiņu uzlāde neaizņems ilgu laiku – pēc aptuveni 1,5 stundas tās atkal būs gatavas darbam.

Rūpīgi pārdomāts dizains

Austiņām ir IPX5 ūdensizturība – tās nebiedē ne lietus lāses, ne sviedri. Tātad jūs varat tos bez raizēm izmantot, piemēram, treniņa laikā. Tie atšķiras arī ar stilīgu un modernu dizainu, tāpēc tie būs oriģināls papildinājums jūsu ikdienas stilam. Turklāt uzlādes maciņš ir ārkārtīgi plāns, tāpēc to var ērti ielikt pat kabatā un paņemt līdzi jebkur!

Iekļauts:

AA-UM15 austiņas
uzlādes kabelis
uzlādes futrālis
lietotāja rokasgrāmata

Preču zīme: Blitzwolf
Modelis: AA-UM15
Bluetooth versija: V5.1
Diapazons: 10 m
Frekvences reakcija: 20 Hz ~ 20 kHz
Bluetooth profili: HSP/HFP/A2DP/AVRCP
Mikroshēma: QCC3040
Pārveidotāji: Φ13mm
Akumulatora ietilpība: Austiņas: 30 mAh x2
Uzlādes korpuss: 300 mAh
Uzlādes laiks: Austiņas: 1,5 stundas
Uzlādes futrālis: 2 stundas
Darbības laiks: 5 stundas
Sarunas laiks: 2,5 stundas
Svars: Kopā: 39 g
Viena klausule: 3,3 g
Ūdensizturīgs: IPX5
Uzlādes interfeiss: C tips


Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts Labs
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas